Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

 

Groepsaccommodatie huren in Zuid-Holland

Zuid Holland een provincie met een groot aantal bekende steden. Maar ook een provincie met een sportief karakter. Feijenoord en de De Kuip, ideaal voor een uitstapje met je hele voetbalteam, daarna stappen in Rotterdam en daarna uitgeblust overnachten met z'n allen in een groepsaccommodatie naar keuze.

Want overnachtingsmogelijkheden zijn er te kust en te keur. Slapen onder de Euromast, of een slaap je liever in de wijk Kralingen.

Of kies je toch liever voor Den Haag, het politieke hart van ons land. Een combinatie van sport en steden of gewoon slenteren over de drukbezochte boulevards. Kom eens heerlijk uitwaaien op het strand van Scheveningen of breng een bezoek aan de Pier. De waaghalzen kunnen een bunjee jump wagen vanaf de Pier, en dan lekker een frisse neus halen, op het moment dat zij boven de zee bungelen.

Een andere bezienswaardigheid die heel veel toeristen trekt, is de Keukenhof. Ruim 1 miljoen bezoekers van over de hele wereld brengen een bezoek aan deze kleurrijke attractie met de vele bloeiende tulpen. Met zijn 7 miljoen bloembollen is de Keukenhof in april en mei het trekpleister van deze provincie.

Dus een bezoek aan Zuid Holland in combinatie met een overnachting geniet zeker de voorkeur van menig toerist.

Maria Johanna Hoeve

Zuid-Holland
 Maximaal: 32
 Slaapplekken: 12
 Badkamers: 12

Noordeloos (Zuid-Holland)

De sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van een douche en toilet. De slaapkamers zijn dezelfde als de groepsaccommodatie, het gebouw wordt multi-functioneel gebruikt. De accommodatie beschikt over 12 kamers en 32 bedden, waarvan 9 kamers met 2 be..

Toon deze groepsaccommodatie