Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

 

Groepsaccommodatie huren in Zeeland

Zeeland is een van de mooiste Nederlandse provincies en is gekenmerkt door de zee. Zeeland bestaat uit 5 (schier)eilanden; Schouwen, Tholen, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Walcheren. Daarnaast heeft Zeeland een stuk grond aan het Belgische vaste land, namelijk Zeeuws-Vlaanderen. We vertellen je onze favoriete plekjes en dingen te doen in Zeeland en laten je zien dat een groepsaccommodatie in Zeeland een perfecte uitvalsbasis is voor een geslaagd weekendje weg of groepsvakantie.

Water- en strandsporten

Zeeland gaat hand in hand met allerlei watersporten, van zeilen tot zwemmen en kitesurfen, in Zeeland ben je nooit ver van het water. Ben je nog niet zo vertrouwd met de golvende zee? Dan kun je altijd eerst oefenen op het Veerse meer, een ideaal rustig stukje water midden in Zeeland. Zit je in een groepsaccommodatie in Zeeland, maar hou je de voeten liever droog? Dan is Blokarten een echte aanrader. Blokarten is zeilen, maar dan op het land! Je zit in een karretje met een groot zeil en stuurt door het zeil aan- en te ontspannen.

Zeehondensafari

Nog een van onze favoriete activiteiten, is de zeehondensafari. Hierbij ga je met een rondvaart naar een van de zandbanken in Oosterschelde. Deze zandbank is het thuis van een grote groep zeehonden. Bij het laagtij kun je erg dichtbij komen en kun je volop genieten van deze bijzondere dieren. Naast de zeehonden, heb je ook een grote kans om bruinvissen te zien. Zo maak je op een unieke manier kennis met bijzondere dieren.

Zeeuws stedentripje

Zeeland is rijk aan unieke en prachtige kleine steden. Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en is rijk aan historie. Deze stad was tijdens de Gouden Eeuw de op één na belangrijkste stad van Nederland, deze historie vind je overal terug. De Zeeuwse historie kun je beleven zien in het Zeeuws Museum.
Een andere interessante stad is Vlissingen. De stad van grote boulevards en van zeeheld Michiel de Ruyter. Een van de leukste uitjes in Vlissingen is het MuZEEum. Hier leer je allerlei leuke feitjes en weetjes over de geschiedenis en het heden van Zeeland aan het water.

Groepsaccommodatie in Zeeland

Begint het vakantiegevoel al een beetje te kriebelen? Bekijk hier dan ons aanbod aan  groepsaccommodaties en kies dé groepsaccommodatie in Zeeland voor jou en je groep. Wil je meer weten wat er te doen is in Zeeland? Neem dan gerust contact op met onze, ze helpen je graag verder!

In de Boogerd Recreatie

Groepsaccommodatie Hoeve Zonzijde

Zeeland
 Maximaal: 34
 Slaapplekken: 15
 Badkamers: 5

Burgh-Haamstede (Zeeland)

IndelingDeze gezellige comfortabele accommodatie biedt plaats aan een gezelschap van maximaal 34 personen en is zeer geliefd bij families en vriendengroepen.Ook voor cursus, opleiding of teambuilding is dit huis geschikt. Beneden (totaal 200 m2): Keu..

Toon deze groepsaccommodatie

In de Boogerd Recreatie

Groepsaccommodatie Huis de Bron

Zeeland
 Maximaal: 12
 Slaapplekken: 7
 Badkamers: 2

Burgh-Haamstede (Zeeland)

Vrijstaand familiehuis voor 8 - 12 personen met 5 slaapkamers en fraai terras.  Boven: 1x2-pers. met wastafel en toilet, 2x1 pers. (onder het dak; hier kun je niet rechtop staan.Beneden: 1x4 pers. met 2x stapelbed en 1x2 pers. met wastafel, 2x d..

Toon deze groepsaccommodatie

In de Boogerd Recreatie

Groepsaccommodatie Hoeve de Haayman

Zeeland
 Maximaal: 36
 Slaapplekken: 16
 Badkamers: 14

Burgh-Haamstede (Zeeland)

IndelingLuxe ruime vrijstaande accommodatie voor 36 personen met een “landelijk” karakter en totaal 16 slaapkamers. Alle bedden zijn boxsprings van 80x200.  Eerste verdieping: 6 x 2-pers. slaapkamers met eigen badkamer (douche, wasta..

Toon deze groepsaccommodatie

In de Boogerd Recreatie

Groepsaccommodatie Huis Groenoord

Zeeland
 Maximaal: 18
 Slaapplekken: 9
 Badkamers: 3

Burgh-Haamstede (Zeeland)

Ruim, vrijstaand, luxe familiehuis voor 18 personen met 9 slaapkamers (9 x 2). Het huis bestaat uit een woongedeelte en een eetgedeelte verbonden door een serre. Het woonhuis heeft een woonkamer (45 m2) met haardkachel en open keuken. Boven: 3 slaapk..

Toon deze groepsaccommodatie

In de Boogerd Recreatie

Groepsaccommodatie Hoeve de Bosrand

Zeeland
 Maximaal: 48
 Slaapplekken: 8
 Badkamers: 6

Burgh-Haamstede (Zeeland)

IndelingRuime, gezellige accommodatie voor 48 personen met een groot speelveld (1000m2) De recreatiezaal (100m2) heeft een serre, houtkachel en een bar. Indeling: 8x slaapkamer: (8x6p.) en 8x toilet, 6x douche, 8x wastafel. De aparte keuken met ..

Toon deze groepsaccommodatie

In de Boogerd Recreatie

Groepsaccommodatie Hoeve de Elzenmeet

Zeeland
 Maximaal: 34
 Slaapplekken: 6
 Badkamers: 4

Burgh-Haamstede (Zeeland)

IndelingGezellige accommodatie met een fraaie ligging voor 34 personen met 6 slaapkamers met wastafel (5x6, 1x4) met een groot speelveld (1000m2). Recreatiezaal (50m2) met serre (35m2), houtkachel en bar, aparte keuken, 4x toilet, 4x douche..

Toon deze groepsaccommodatie