Omschrijving van Vakantiepark 't Urkerbos 24 persoons Familiehuis Urkerbos

Aantal personen: 25

Te huur (het gehele jaar): familiehuis/groepsvilla/groepsbungalow

Familiehuis Urkerbos is een rustig gelegen familiehuis voor maximaal 24 personen in de buurt van Urk en IJsselmeer.

Indeling 24 persoons familiehuis

Het familiehuis heeft een lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en terras, ruime keuken met verschillende apparaten (uitgerust voor zelfcatering), grote speelwei. Er zijn vier slaapkamers met eigen badkamer en 6 slaapkamers met een gedeelde badkamer. Twee slaapkamers zijn voorzien van 2 stapelbedden, de anderen zijn voorzien van heerlijke boxspring bedden. Alles is gelijkvloers. Voor mindervaliden is een voorziening in de toiletruimte en doucheruimte van het familiehuis. De accommodatie is ook in de herfst en winter te huur!

Op Vakantiepark ‘ t Urkerbos is een horeca gelegenheid (in het seizoen elk weekend en tijdens de vakanties elke dag geopend) met snackbar, een grote speeltuin, buitenzwembad (geopend van ca. half mei tot eind augustus) en enkele wandel pony’s.

Omgeving Vakantiepark ’t Urkerbos

Wanneer u er even tussenuit wilt, kunt u naar Urk. Urk is gemakkelijk te bereiken per fiets, naar het oude dorp en de haven is het circa 3 kilometer. Loop even over de haven en struin door de vele smalle straatjes en weggetjes. Bezoek de vuurtoren of loop een Ginkiestocht.  Eet een visje in een van de vele visrestaurants of bezoek een museum. Rondom Urk kunt u prachtige fietstochten maken. Zeker tijdens het Tulpenfestival. Wij beschikken over verschillende fietsroutes die u kunt rijden.


Ligging van Vakantiepark 't Urkerbos 24 persoons Familiehuis Urkerbos