Foto´s van Groepsaccommodatie t Achterom


Omschrijving van t Achterom

Slaapkamers: 7
Badkamers: 2

Groepsaccommodatie en vakantiehuis in Het Leukste Dorp van Drenthe

t Achterom is een comfortabel en sfeervol ingerichte viersterren groepsaccommodatie in Drenthe met veel privacy voor groepen van 25 tot 50 personen. Een ideale locatie voor een vrienden- en familieweekend, schoolkamp, studiedagen en trainingsweekend. Is uw groep groter dan 50 personen? Het is mogelijk om extra bedden bij te plaatsen tot maximaal 55 personen of om beide groepsaccommodaties te huren voor 60 tot 80 personen.

Groepsactiviteiten in Drenthe

Breeland Recreatie heeft een breed scala aan avontuurlijke in- en outdoor groepsactiviteiten geschikt voor jong en oud, zoals survivals, letterboxen, veengolf, kanoën of suppen en steptochten. In Annen zijn diverse voorzieningen, zoals een winkelcentrum en een openlucht zwembad. In Zuidlaren vindt u een overdekt subtropisch zwembad. Natuurgebieden met bos en heide zijn vlakbij met unieke wandel- en fietsroutes langs hunebedden en karakteristieke dorpjes in Drenthe.

Faciliteiten groepsaccommodatie 't Achterom

Groepsverblijf 't Achterom heeft een omsloten terras met een gezellige overdekte grillplaats met barbecue en tuinhaard, een zandbak, speeltoestellen, tafeltennis en een basketbalpleintje. Er is een eigen sportveld met volleybalnet en doelen. Naast de groepsaccommodatie is een grote parkeerplaats.

De grote recreatieruimte met een gezellige bar, aparte zithoeken en stamtafel biedt alle ruimte voor een geslaagd verblijf. Groepsaccommodatie 't Achterom heeft een professioneel ingerichte keuken voor zelfverzorging. Liever niet zelf koken? Naast de deur heeft u de mogelijkheid om te dineren in Paviljoen Breeland of u laat catering bezorgen in uw vakantiehuis.


Ligging van t Achterom