Foto´s van Heide groepsaccommodatie en Blokhutten


Omschrijving van Heide groepsaccommodatie en Blokhutten

Slaapkamers: 14
Badkamers: 10
Aantal personen: 120

Een mooie combinatie van het heerlijke comfort van de Heide groepsaccommodatie met recreatiezaal en overdekte binnenplaats en het blokhutten buitenverblijf met eigen kampvuurplaats in de natuur.

De Heide groepsaccommodatie heeft een prachtige zaal van 75m2 met veel licht door de hoge raampartijen en vier dubbel openslaande deuren naar de binnenplaats. Op het terrein van de Blokhutten groepsaccommodtie staat nog een extra recreatie groepsverblijf van 50m2. De groepsaccommodaties samen zijn geschikt voor groepen van 80 t/m 120 personen.

Standaard beschikt de Heidezaal over tafels en stoelen voor 60 personen, sfeervolle openhaard en een projectiescherm. De aangrenzende binnenplaats is voorzien van een ruime overkapping met schoorsteen, waardoor een barbecue ook bij minder weer altijd door kan gaan. Op de binnenplaats zijn 80 zitplaatsen in de vorm van picknicksets en loungebanken.
Het recreatie groepsverblijf bij de blokhutten heeft naast tafels en stoelen een houtkachel, openslaande deuren en een terras.

Wifi is gratis en heeft een volledige dekking in de Heide groepsaccommodaties en de blokhutten. Zowel in de accommodaties zelf als in op de terrassen.

Keuken

Groepsaccommodatie Heide heeft een ruime keuken grenzend aan de recreatiezaal met een uitgiftebalie. De keuken bestaat uit een 4-pits elektrisch fornuis, dubbele koeling, ruime oven, professionele vaatwasser, wasbak met kraan en voorspoeler, horeca koffiezetapparaat, waterkoker, nespresso-apparaat, magnetron en ruime keukeninventaris. Bij de blokhutten staat een keuken blokhut met een koelkast, elektrisch fornuis met 4 kookpitten, magnetron, horeca koffiezetapparaat, nespresso-apparaat, waterkoker en keukeninventaris.

De keukeninventaris voor beide keukens samen is afgestemd op ruim 125 personen.

Slaapkamers

De Heide groepsaccommodatie heeft 6 ruime slaapkamers (enkele met wastafels) met nieuwe stoere houten stapelbedden met een lengte van 2 meter. Er zijn normale stapelbedden en ook enkele 3 hoog slapers aanwezig. De slaaphuisjes bestaan uit 7 houten blokhutten met 4 slaapplaatsen en 1 houten blokhut met 12 slaapplaatsen in de vorm van stapelbedden.
Standaard beschikken beide accommodaties samen over 100 slaapplaatsen. Is de groep groter? Na gelang de groepsgrootte kunnen er in de aangrenzende gang in de groepsaccommodatie extra slaapkamers worden toegewezen.

Sanitair

Het sanitair bestaat uit 4 douches, 11 wastafels, 3 toiletten en 2 urinoirs. In de aangrenzende gang beschikken we over nog extra 4 douches en 1 toilet. Bij de blokhutten zijn 2 douches, 6 wastafels en 3 toiletten aanwezig.


Ligging van Heide groepsaccommodatie en Blokhutten


De faciliteiten van Heide groepsaccommodatie en Blokhutten

Algemene filters

Houtkachel
Open haard

Faciliteiten Buiten

Terras
loungestoelen
Picknick set
BBQ

Faciliteiten Keuken

Magnetron
Oven
Vaatwasser
Keuken
Koffiezetter
Koelkast

Faciliteiten Accommodatie

Wi-Fi