Foto´s van Eiken groepsaccommodatie en Sparrenhuis


Omschrijving van Eiken groepsaccommodatie en Sparrenhuis

Badkamers: 8
Aantal personen: 75

Met de mooie combinatie van groepsaccommodatie Eiken en het Sparrenhuis, heb je plaats voor groepen tot wel 75 personen! De Eiken groepsaccommodatie heeft een recreatie/-eetzaal van 54 m2 met een aangrenzend terras voorzien van zitjes in de vorm van picknicksets. Het op zichzelf staande groepsverblijf (Sparrenhuis) bestaat uit een recreatiezaal, sanitair en slaapkamers.

Standaard beschikt de recreatie/-eetzaal over tafels en stoelen voor 35 personen. Direct aan deze zaal bevindt zich een huiskamer die gezellig is ingericht met bankstellen, een houtkachel en televisie.

De recreatiezalen bestaan uit tafels en stoelen, conferentiestoelen fauteuils. Er is een huiskamer die gezellig is ingericht met bankstellen, een houtkachel en televisie. Daarnaast zijn er meerdere terrassen met zitjes in de vorm van picknicksets en terrasmeubilair.

Keuken

Groepsaccommodatie Eiken heeft een keuken grenzend aan de recreatiezaal. De keuken bestaat uit een 6-pits gasfornuis, dubbele koeling met vriesvak, magnetron met ovenfunctie, dubbele vaatwasser, professioneel koffiezetapparaat, waterkoker en senseo. Groepsaccommodatie Sparrenhuis heeft een open keuken die in barvorm is geplaatst en bestaat uit een 6-pits gasfornuis met oven, dubbele vaatwasser, 2 koelingen met vriesvak, barkoeling, professioneel koffiezetapparaat, waterkoker, Nespresso koffiemachine en complete inventaris.

De keukeninventaris van beide keukens samen is afgestemd op 75 personen.

Slaapkamers

De Eiken groepsaccommodatie bestaat uit twee- en vierpersoonskamers met stapelbedden voor in totaal 40 personen. Het Sparrenhuis heeft verdeeld over twee vleugels 6 slaapkamers die allen voorzien zijn van stapelbedden voor in totaal 35 personen. Wi-Fi is gratis en heeft volledige dekking in de groepsruimtes en op de terrassen. 

Sanitair

Het verzorgde sanitair in de groepsaccommodatie bestaat uit 4 douches en 4 toiletten. Het Sparrenhuis heeft sanitair bestaande uit; 4 douches, 3 toiletten en 2 urinoirs. De meeste slaapkamers zijn voorzien van wastafels.


Ligging van Eiken groepsaccommodatie en Sparrenhuis


De faciliteiten van Eiken groepsaccommodatie en Sparrenhuis

Algemene filters

Houtkachel

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras
Tuinset
Picknick set

Faciliteiten Keuken

Oven
Vaatwasser
Keuken
Koffiezetter
Koelkast
Vriesvak in koelkast
Combimagnetron

Faciliteiten Accommodatie

TV