Omschrijving van De Noordhuisjes

Woonruimte: 36 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Aantal personen: 14

In de Noordhuisjes is het heel bijzonder overnachten. De accommodatie bestaat uit 3 blokhutten. In 1 blokhut zijn 6 stapelbedden, in de grotere blokhut zijn 8 stapelbedden. De grootste blokhut heeft een tafel en banken die rond de gezellige houtkachel zitten. Er is ook een keukenblok aanwezig met een koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Bij deze blokhutten hoort een gezellig terras met een ruime overkapping en een vuurplaats. Boven de vuurplaats hebben we ook een driepoot met barbecuerooster. Dit vakantiehuis ligt op een 2 hectare groot terrein met bos, sportveld, klimwand, survivalbanen, zwemvijver, boogschietbaan, jeu de boulesbaan. Het hele terrein nodigt uit om vooral lekker buiten te zijn. 

Buiten gewoon genieten!

De verwarmde douches en toiletten zijn vrij te gebruiken maar liggen wel op 30 meter afstand. De blokhutten zijn heel goed geïsoleerd met een natuurlijk levend groen dak. Het hele jaar door is het prima vertoeven in deze bijzondere vakantiehuisjes. 

De Noordhuisjes liggen op het terrein van 25 graden Noord gelegen in Drouwenerveen, Drenthe. Het dorp Drouwenerveen ligt in geopark de Hondsrug. Een prachtige omgeving waar zoveel te doen is dat je zeker weer een weekend moet terugkomen. 

De Noordhuisjes zijn een ideale plek voor een vriendenweekend of familieweekend. 

De innerlijke mens

Wij kunnen ook alle maaltijden voor jullie verzorgen en desgewenst hapjesschalen en bittergarnituur serveren. Vraag naar alle mogelijkheden. We hebben niet alleen een complete maaltijdverzorging maar we hebben ook de leukste groepsuitjes zoals inbreken!, expeditie Robinson, klimmen, survival, meerkamp, kanoën op de hunze, boogschieten, mikken en nog veel meer. Ook hebben we een trekker met huifwagen waarmee we jullie overal naar toe kunnen brengen. 


Ligging van De Noordhuisjes


Zoover score van De Noordhuisjes

Vakantiehuisje de Noordhuisjes ligt in het hondsruggebied in geopark de Hondsrug in Drenthe. Er is hier genoeg te beleven. Denk aan een klimpark in Grolloo, waterstormbanen in Gasselte. Natuurzwemplassen het Loomeer Schoonloo en Nije Hemelriek in Gasselte. Natuurlijk is er cultureel ook nog genoeg te beleven neem een kijkje in het Hunebedcentrum in Borger, het boomkroonpad in Drouwen of ga naar een kleinkunstpodium in Drouwenermond. Attractiepark Drouwenerzand ligt op 10 minuutjes fietsen en ook Wildlands in Emmen is prima te berijden. 25 graden Noord heeft ook een trekker en huifwagen die je overal met je groep naar toe kan brengen. 

Op sportief gebied kun je je maar uitleven. Er zijn vele mountainbikeroutes door de Drentse staatsbossen of geniet van lange paardrijtochten in de omgeving. Op het terrein van 25 graden noord kun je actief survivallen en het Hondsrug gebied in Drenthe leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen.