Omschrijving van Groepsaccommodatie De Vier Eiken

Aantal personen: 27

Of u nu een op zoek bent naar een groepsaccommodatie in Drenthe voor een familiereünie, een weekend met vrienden of voor een zakelijk verblijf, De Vier Eiken biedt vele mogelijkheden en is geschikt voor groepen tot 27 personen.

De groepsaccommodatie in Drenthe is voorzien van diverse centrale ruimtes zodat u gezellig kunt bijkletsen in de coffee & tearoom, een spelletje kunt spelen in de woonkamer, vergaderen in de woonkeuken, maar ook om bijvoorbeeld te schilderen en samen een mooi schilderij te maken. Laat u inspireren door de prachtige omgeving en maak er een creatief weekend van.

Buiten kunt in de tuin genieten van de rust en de natuur, barbecueën op het terras, of tot rust komen in de hangmat. Wat uw wensen voor een verblijf ook zijn, wij zorgen er voor dat het een verblijf wordt om

Gedurende uw verblijf in onze luxe groepsaccommodatie in Drenthe maakt u gratis gebruik van ons wifi netwerk. Even snel uw e-mail bekijken, of de laatst gemaakt foto delen met uw vrienden. Of gezellig tijdens een kopje koffie of een wijntje online zoeken naar de leukste er op uit mogelijkheden om samen te ondernemen.


Ligging van Groepsaccommodatie De Vier Eiken