Omschrijving van Het Lagerhuis

Woonruimte: m2
Uitzicht: Last-Minute
Slaapkamers: N.V.T
Badkamers: N.V.T
Aantal personen: N.V.T

Het LAGERHUIS is een zaal, die door een groep voor 1, 2 of 3 dagdelen gehuurd kan worden. Dit groepsverblijf kan met elke gewenste opstelling ingericht worden om bijvoorbeeld een familiedag, recreatieve activiteitendag, vergadering, training of oefendag voor muziek/toneel te organiseren.

Er zijn twee toiletgroepen en er is een royale, volledig ingerichte keuken, die u kunt gebruiken bij zelfverzorging. Maar u kunt u ook laten verwennen door de verzorging geheel of gedeeltelijk door ons te laten doen. We hebben een ruime keuze aan buffetten. Voor zakelijke activiteiten zijn er de gewenste faciliteiten, zoals o.a. een beamer en een wifi-netwerk waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Buiten bevindt zich een overdekte barbecueplaats en een zitterras, waar bij minder goed weer een partytent van 6 x 3 m opgezet kan worden. Verder is er een tafeltennisterras op een royaal buitenterrein, waar u ook allerlei andere activiteiten kunt doen. Kinderen kunnen heerlijk in de speeltuin of zandbak spelen.

Om nog meer privacy te hebben is er in het omliggende bos een open plek gemaakt om eventueel van de zon te kunnen genieten of ongestoord te kunnen werken.

Het grote terrein en de bosrijke omgeving nodigen uit om diverse leuke activiteiten te organiseren en daar helpen wij u graag bij. Denk hierbij in de naaste omgeving aan klootschieten en letterboxen, een speurtocht met een kaart en licht cryptische aanwijzingen - altijd een succes! Op het eigen terrein kunnen we de Highland Games of een navigatiespel of de ultieme Veenhorst Outdoor Challenge aanbieden. Deze laatste activiteit kent onderdelen als kratstapelen, boogschieten en/of katapult bouwen, een ware uitdaging en zeer geschikt voor teambuilding.

Hier geldt: voor elk wat wils!


Ligging van Het Lagerhuis