Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

 

Groepsaccommodatie huren in Overijssel

Overijssel is een prachtige provincie, rijk aan historie, cultuur en natuur. We belichten de mooiste plekjes en groepsactiviteiten in Overijssel en laten je zien waarom een groepsaccommodatie in Overijssel garant staat voor een fantastische groepsvakantie of weekendje weg.

Unieke Overijsselse steden

Voor een historie en cultuur liefhebbende groep, kan een bezoek aan de Hanzesteden Zwolle en Deventer niet ontbreken. Voor een compleet uniek plaatsje, gaat er niets boven Giethoorn. Hieronder belichten wij onze favoriete plaatsen in Overijssel.     

Zwolle
Voor een grote verscheidenheid aan leuke en interessante activiteiten, boek je een groepsaccommodatie bij Zwolle. Zwolle is een historische Hanzestad met een prachtig centrum, omringd door de stadsgracht. Overal waar je kijkt, zie je prachtige gebouwen die de test der tijd hebben doorstaan. Zo heb je het uit 1406 stammende Sassenpoort. De Sassenpoort was een groot deel van de stadsverdedigingswerken en is nu een Nederlands UNESCO monument. Je kunt er een rondleiding volgen, waarbij je alles leert over de historie van het gebouw en de rol die het heeft gespeeld in de geschiedenis van Zwolle. Een ander iconisch gebouw in Zwolle, is de Peperbus. De Peperbus is voor Zwollenaren wat de Domtoren voor Utrechtenaren is. Deze oude toren is vanuit de hele binnenstad goed te zien en bovenin de peperbus, kun je heel Zwolle en omstreken bewonderen.
Na een drukke dag is het altijd heerlijk om even bij te komen op een terrasje, gelukkig kan dat heel goed in Zwolle! In het oude centrum zijn er veel unieke en authentieke terrasjes waar je heerlijk een drankje of hapje kunt doen. Daarbij is Zwolle de goedkoopste terrasstad van Nederland, zo betaal je nooit teveel!

Deventer
Een andere prachtige Hanzestad is Deventer. Met een groepsaccommodatie in Overijssel, in de buurt van Deventer heb je een ideale uitvalsbasis om een van de oudste steden in Nederland te ontdekken. De stad leer je het beste kennen doormiddel van een stadswandeling. Met de stadswandeling loop je met een ervaren gids door Deventer. De stadswandeling begint dagelijks bij het VVV. Deventer is een échte koekstad. De Deventer Koek is zeer nauw verbonden met de stad. Deze heerlijke stadse delicatesse wordt al meer dan 600 jaar in Deventer gemaakt. In de Deventer Koekwinkel kun je deze unieke koek proeven en kopen. Het personeel verteld je graag meer over dit lekkernijtje.

Giethoorn
Giethoorn wordt ook wel het Nederlandse Venetië genoemd, dit komt doordat het plaatsje vol zit met meertjes en grachten. Een rondvaart is de beste manier om deze stad met de groep te ontdekken. Met een rondvaart vaar je langs authentieke boerderijtjes en unieke Giethoornse omgevingen. Een plaatsje als Giethoorn, vind je nergens anders.

Natuur in Overijssel

Overijssel is rijk aan natuur. Onze favoriete natuurgebieden in Overijssel zijn; De Sallandse Heuvelrug, De Weerribben en het Vechtdal. Wandelend, fietsend of mountainbikend kun je al deze unieke natuurgebieden ontdekken. Een unieke manier om het Vechtdal te ontdekken, is via de kano. Voor natuurliefhebbers heeft Overijssel veel verscheidenheid te bieden.

Groepsactiviteiten in Overijssel

Bij een verblijf in een groepsaccommodatie in Overijssel, hoef je je als groep nooit te vervelen. Er zijn verschillende groepsactiviteiten voor jong en oud. Een unieke activiteit is de Grolsch Brouwerij Tour. In deze tour leer je alles over het merk Grolsch, het brouwproces en na afloop kun je in het café een lekker biertje drinken. Een van de leukste manieren om met de groep een hapje te eten, is op de BBQ Donut in de Zwolse grachten. De BBQ Donut is een ronde fluisterboot met een barbecue in het midden. Zo kun je rustig je maag vullen terwijl je ronddobbert in de grachten. Wat wil je nog meer.
Veel groepsaccommodaties bieden ook verschillende groepsactiviteiten aan op locatie. Bekijk onze groepsaccommodaties in Overijssel om te zien welke activiteiten er worden aangeboden.

Onze Groepsaccommodaties in Overijssel:

VOF Melody Ranch

Overijssel
 Maximaal: 28
 Slaapplekken: 11
 Badkamers: 11

Den Ham (Overijssel)

Bijzondere groepsaccommodatie voor 28 personen in Amerikaanse en Canadese stijl. Er zijn 11 slaapkamers met eigen sanitair. De gebouwen op het terrein komen uit Amerika en Canada en u krijgt op Melody Ranch het ultieme vakantiegevoel. Er zijn geen an..

Toon deze groepsaccommodatie

Strandhoeve

Groepsaccommodatie Nieuwland

Overijssel
 Maximaal: 22
 Slaapplekken: 6
 Badkamers: 6

Blokzijl (Overijssel)

Rust, ruimte, privacy en comfort vind je in deze centraal gelegen groepsaccommodatie. Deze groepsaccommodatie leent zich voor groepen tot 22 personen en is bij uitstek geschikt voor exclusieve familie- en vriendenweekenden, cursussen, zakelijke relat..

Toon deze groepsaccommodatie

Gastenboerderij Kosman

Overijssel
 Maximaal: 30

Holten (Overijssel)

Welkom bij gastenboerderij Kosman! Uw gezelschap zal zich direct thuis voelen in deze gastvrije groepsaccommodatie. Of dat nu gaat om een vriendinnenweekend, een familieuitje, heisessie of een sportteam. Geniet van alle luxe, rust en vrijheid die de ..

Toon deze groepsaccommodatie

T Keampke

Groepsaccommodatie De Linde

Overijssel
 Maximaal: 20
 Slaapplekken: 8
 Badkamers: 8

De Lutte (Overijssel)

De Linde is Een luxe groepsaccommodatie voorzien van alle gemakken: 8 slaapkamers met eigen sanitair, een ligbad, een sauna en een heerlijke veranda voor de zomeravonden. In de Linde is het heerlijk samen zijn. Samen koken in de ruime keuken, een bar..

Toon deze groepsaccommodatie

T Keampke

Groepsaccommodatie De Linde Plus

Overijssel
 Maximaal: 32
 Slaapplekken: 13
 Badkamers: 13

De Lutte (Overijssel)

Een luxe groepsaccommodatie voor een grote groep. 13 Slaapkamers met eigen sanitair, een grote en een kleine woonkamer, ligbad, sauna en veranda. Ruimte genoeg voor iedereen. De LindePlus is een combinatie van de Linde en de Meidoorn. Deze zijn gekop..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie De Mowglihut

Overijssel
 Maximaal: 22
 Slaapplekken: 4
 Badkamers: 3

Ommen (Overijssel)

Aanpassingen i.v.m. de corona maatregelen: Bestaat je groep uit maximaal vier verschillende huishoudens? Dan kun je met 15 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 12 personen in de Mowglihut overnachten. Jonge..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie De Repelaerhoeve

Overijssel
 Maximaal: 35
 Slaapplekken: 7
 Badkamers: 6

Ommen (Overijssel)

Aanpassingen aantal personen i.v.m. corona maatregelen: Bestaat je groep uit maximaal 8 verschillende huishoudens? Dan kun je met 30 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 25 personen in De Repelaerhoeve over..

Toon deze groepsaccommodatie

Strandhoeve

Groepsaccommodatie SuyderZee

Overijssel
 Maximaal: 53
 Slaapplekken: 15

Blokzijl (Overijssel)

Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn vind je groepsaccommodatie SuyderZee. Voor groepen tot 53 personen leent deze accommodatie zich bij uitstek voor exclusieve vakanties, familie- en vriendenweekenden, c..

Toon deze groepsaccommodatie

De Heidebloem

Groepsaccommodatie De Veltmaat

Overijssel
 Maximaal: 40

Haarle (Overijssel)

De Veltmaat heeft veel ruimte zowel binnen in de accommodatie als buitenom en is rolstoel toegankelijk. De accommodatie is gezellig en landelijk ingericht, waardoor de plattelandsbeleving ook binnen terug komt. In de ruime keuken is het een leuke uit..

Toon deze groepsaccommodatie

Landgoed de Kolhoop

Groepsaccommodatie Vakantieboerderij Kolhoop

Overijssel
 Maximaal: 28
 Slaapplekken: 11
 Badkamers: 9

Markelo (Overijssel)

Vakantieboerderij landgoed Kolhoop Op loopafstand van de rivier de Regge ligt in het  Twentse coulisselandschap de monumentale vakantieboerderij landgoed Kolhoop. De vakantieboerderij  op landgoed Kolhoop is door alle faciliteiten en de moo..

Toon deze groepsaccommodatie

Strandhoeve

Groepsaccommodatie Oudland

Overijssel
 Maximaal: 31
 Slaapplekken: 9

Blokzijl (Overijssel)

Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn vind je groepsaccommodatie OudLand. Voor groepen tot 34 personen leent deze accommodatie zich bij uitstek voor exclusieve vakanties, familie- en vriendenweekenden, cur..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie De Blokhut

Overijssel
 Maximaal: 22
 Slaapplekken: 4
 Badkamers: 4

Ommen (Overijssel)

Aanpassingen i.v.m. de corona maatregelen: Bestaat je groep uit maximaal vier verschillende huishoudens? Dan kun je met 15 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 12 personen in de Blokhut overnachten. Jongere..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie Joris

Overijssel
 Maximaal: 17
 Slaapplekken: 6
 Badkamers: 5

Ommen (Overijssel)

Aanpassingen in verband met corona maatregelen:Bestaat je groep uit maximaal 3 verschillende huishoudens? Dan kun je met 12 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 10 personen in De Joris overnacht. Jongeren d..

Toon deze groepsaccommodatie

De Eikenhorst

Overijssel
 Maximaal: 30
 Slaapplekken: 10
 Badkamers: 6

Steenwijk (Overijssel)

Welkom bij landhuis “De Eikenhorst”! Onze groepsaccommodatie is een ruim vakantiehuis (375 m2) voor groepen van 15 - 30 personen. Deze luxe ***** 5 sterren accommodatie heeft 10 slaapkamers en 6 badkamers, ruime woonkamer, dubbele keuken ..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie De Hoeve

Overijssel
 Maximaal: 16
 Slaapplekken: 8
 Badkamers: 5

Ommen (Overijssel)

Aanpassingen i.v.m. corona maatregelen: Met 16 verschillende huishoudens kun je komen overnachten in De Hoeve, de woonkamer is namelijk heel ruim (omdat deze ruimte normaal gesproken door grote groepen gebruikt wordt, als deze de gehele Jorishoeve af..

Toon deze groepsaccommodatie

T Keampke

Groepsaccommodatie De Eik

Overijssel
 Maximaal: 20
 Slaapplekken: 8
 Badkamers: 8

De Lutte (Overijssel)

Ouderwets genieten! Groepsaccommodatie De Eik is gebouwd in de Twentse boerderijstijl, maar wel met de luxe en het comfort van deze tijd. Slaapkamers met eigen sanitair, een zeer complete keuken en heel veel ruimte om het huis maken het een fijne ple..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie De Jorishoeve

Overijssel
 Maximaal: 28
 Slaapplekken: 14

Ommen (Overijssel)

Aanpassingen m.b.t. corona maatregelen: Bestaat je groep uit maximaal 9 verschillende huishoudens? Dan kun je met 28 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 23 personen in De Jorishoeve overnacht. Worden beide..

Toon deze groepsaccommodatie

Erve Bloeme

Overijssel
 Maximaal: 30
 Slaapplekken: 6
 Badkamers: 3

Haarle (Overijssel)

Naast de ruime accommodatie en terras is er een speelschuur en speelveld waar iedereen zich prettig voelt en zich geen minuut verveeld. De luxe accommodatie beschikt over Wi-Fi en is rolstoelvriendelijk. De keuken is in 2015 verbouwd en aangepast aan..

Toon deze groepsaccommodatie

T Keampke

Groepsaccommodatie De Meidoorn

Overijssel
 Maximaal: 12
 Slaapplekken: 5
 Badkamers: 5

De Lutte (Overijssel)

De Meidoorn is een warm en sfeervol vakantiehuis, geschikt vanaf 6 personen. Slaapkamers met eigen sanitair, een ligbad en een sauna maken het een luxe en comfortabel thuis. Gezellig en warm! Dat is hoe de Meidoorn het best omschreven kan worden. Sam..

Toon deze groepsaccommodatie

T Keampke

Groepsaccommodatie De Beuk

Overijssel
 Maximaal: 24
 Slaapplekken: 10
 Badkamers: 8

De Lutte (Overijssel)

Een flexibele accommodatie met veel mogelijkheden. 10 Slaapkamers, een eigen speelruimte voor de kids, een ruime veranda en een sauna voor de volwassenen. De Beuk is geschikt voor groepen vanaf 8 personen. De zeer complete keuken is van alle gemakken..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie Groepskamperen

Overijssel
 Maximaal: 70
 Badkamers: 4

Ommen (Overijssel)

Aanpassingen aantallen iv.m. corona maatregelen: Groepskamperen is weer mogelijk. Je kunt als groep komen als je met maximaal 6 verschillende huishoudens komt, totaal 30 personen. Meerdere huishoudens kan maar dan moet je voor iedere huishouden een k..

Toon deze groepsaccommodatie