Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

 

De Beukenhof - Stergroep

La Verna

Noord-Brabant
 Maximaal: 24
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  4

Biezenmortel (Noord-Brabant)

La Verna is vergelijkbaar met Gardiaan, ook hier is op een verdieping van de voormalige watertoren van het klooster een woonkamer gemaakt. Het uitzicht is weidser want het ligt een verdieping hoger. Samen met de 10 gerenoveerde slaapkamers vormt La V..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Buitencentrum

Groepslocatie Oldebroek

Gelderland
 Maximaal: 200
 Badkamers:  20

Oldebroek (Gelderland)

Als groep is het mogelijk om de complete locatie in Oldebroek af te huren. Zo heeft u de beschikking over het hoofdgebouw met twee groepsaccommodaties, het groepshuis Sparren, de Bos lodges, kampvuurplaatsen, sportvelden en veel ruimte zowel binnen a..

Toon deze groepsaccommodatie

Nieuw Allardsoog

Eekhoorn

Friesland
 Maximaal: 28
 Slaapkamers: 14
 Badkamers:  14

Bakkeveen (Friesland)

Lodge de Eekhoorn biedt plaats aan 28 personen. Deze lodge beschikt over een pantry, bar en een sfeervolle nieuwe living (vanaf april 2015) met hoge en lage zithoek. Tevens kunt u gebruik maken van de ruime conferentiezaal (geschikt voor bijvoorbeeld..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Austerlitz

De Leeuw

Utrecht
 Maximaal: 40
 Slaapkamers: 5

Austerlitz (Utrecht)

De Leeuw is een gloednieuwe accommodatie (bouw is gestart in november 2018) midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. De Leeuw heeft direct zicht op het bos en is geschikt voor 40 personen. De recreatieruimte is voorzien van..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie StrooDrie

Groepsaccommodatie StrooDrie Dwingeloo

Drenthe
 Maximaal: 30

Dwingeloo (Drenthe)

Groepsaccommodatie StrooDrie is net even anders…. Genieten van een prachtige omgeving en het sfeervolle grote vakantiehuis StrooDrie. Een vertrekpunt van al het moois dat Drenthe te bieden heeft. Groepsaccommodatie StrooDrie is de perfecte uit..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Venweide

Noord-Brabant
 Maximaal: 47

Valkenswaard (Noord-Brabant)

Uniek van Venweide is deze prachtige ronde groepsruimte van 11 meter doorsnee die u geheel naar eigen wensen of met onze hulp kunt indelen:Een spelletjeshoek, leestafel, piano, pingpongtafel of u besluit er alles uit te halen zodat er ruimte komt voo..

Toon deze groepsaccommodatie

Nieuw Allardsoog

Das

Friesland
 Maximaal: 16
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

Bakkeveen (Friesland)

Lodge de Das biedt plaats aan 16 personen. Deze lodge beschikt over een moderne keuken, bar en een ruime sfeervolle living met hoge en lage zithoek. Het bosterras en speelparke liggen aan de rand van het eigen bos. Alle kamers (8x) zijn tweepersoons ..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Roerdomp

De Grote Beerze

Noord-Brabant
 Maximaal: 60

Westelbeers (Noord-Brabant)

De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op ..

Toon deze groepsaccommodatie

Vakantiepark Duinoord

Familiehuis Duinoord

Zeeland
 Maximaal: 20

Oostkapelle (Zeeland)

Huur nu de luxe groepsaccommodatie in Zeeland bij Duinoord Oostkapelle. Dit groeps- en familiehuis is modern, gerenoveerd en geschikt voor groepen van 5 tot 20 personen. Onze groepsaccommodatie is een accommodatie met een prachtige, authentieke uitst..

Toon deze groepsaccommodatie
<<
Vorige Pagina
1
Volgende pagina
>>