Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

 

Maikenshof Recreatie

Groepsaccommodatie Het Uitzicht

Gelderland
 Maximaal: 42
 Slaapkamers: 15
 Badkamers:  15

Berg en Dal (Gelderland)

Deze accommodatie heeft vele luxe voorzieningen. Ook bij minder weer zult u hier een prima verblijf hebben, het zal u aan niets ontbreken! Op de begane grond is een gezellige eethoek, zithoek en een heuse bar. Het is de bedoeling dat u tijdens uw ver..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Nolderwoud

Drenthe
 Maximaal: 22
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  4

Zuidwolde (Drenthe)

Groepsaccommodatie de Bosrand met 10 slaapkamers Groepsaccommodatie de Bosrand met 10 slaapkamers voor maximaal 22 personen is een gezellige en modern ingerichte rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie.Door de vele aanwezige speel..

Toon deze groepsaccommodatie

De Roerdomp

Groepsaccommodatie De Kleine Beerze

Noord-Brabant
 Maximaal: 38

Westelbeers (Noord-Brabant)

De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op ..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Huizen

Groepsaccommodatie Safarikamp Calis

Noord-Holland
 Maximaal: 60

Huizen (Noord-Holland)

Centraal staat een grote recreatietent met een keukentje, whiteboard (voor films of corveerooster) en steigerhouten meubels. Om de recreatietent heen zijn de slaaptenten opgesteld met stapelbedden. Er is een apart sanitair gebouw dat gedeeld wordt me..

Toon deze groepsaccommodatie

De Vrije Vogel

Groepsaccommodatie De Binnenplaets

Friesland
 Maximaal: 26
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  10

Elsloo (Friesland)

Deze accommodatie is van alle gemakken voorzien. De Orchidee heeft model gestaan voor de rust, pure en luxe sfeer. De accommodatie heeft alle luxe en comfort die u wenst, maar heeft niets ingeboet aan persoonlijkheid en intimiteit. De 10 slaapkamers ..

Toon deze groepsaccommodatie

Hof van Renesse

Groepsaccommodatie Lockershof 4

Zeeland
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 9
 Badkamers:  9

Noordwelle (Zeeland)

Informatie: Deze rustieke groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 20 personen. Er zijn 9 slaapkamers aanwezig, elk met eigen sanitaire voorziening. In de woonkamer kunt u gebruik maken van een Tv, Dvd speler en een audio-installatie. De open keu..

Toon deze groepsaccommodatie

De Zonneroos

Friesland
 Maximaal: 25

Munnekeburen (Friesland)

Op de grens van drie provincies ligt De Zonneroos, een mooie groepsaccommodatie met heel veel fijne extra's. Wij noemen een buitenzwembad, sauna, 12 slaapkamers met eigen sanitair, luxe keuken en gezellige woonkamer met open haard. Met al deze fijne ..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie De Boomstronk

Gelderland
 Maximaal: 50
 Slaapkamers: 4
 Badkamers:  2

Otterlo (Gelderland)

Onze kampeerboerderij is gelijkvloers en aangepast voor rolstoelgebruikers. Bij binnenkomst loopt u door de entree met garderobe, toilet en bezemkast naar de gezellige recreatie/eetzaal met een zithoek, een ruime bar met koffiehoek en een grote Smart..

Toon deze groepsaccommodatie

Kasteel de Berckt

Groepsaccommodatie Grand Cafe

Limburg
 Maximaal: 100
 Slaapkamers: 25
 Badkamers:  25

Baarlo (Limburg)

Het Grand Cafe is een groot eigen gedeelte van het kasteel. Het bijbehorende cafe, luisterend naar dezelfde naam, is met zijn hoge plafond en statige bar absoluut de place-to-be. De bijbehorende slaapkamers liggen in de directe nabijheid. Het is dat ..

Toon deze groepsaccommodatie
<<
Vorige Pagina
1
Volgende pagina
>>