Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

 

T Keampke

De Eik

Overijssel
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

De Lutte (Overijssel)

Ouderwets genieten! Groepsaccommodatie De Eik is gebouwd in de Twentse boerderijstijl, maar wel met de luxe en het comfort van deze tijd. Slaapkamers met eigen sanitair, een zeer complete keuken en heel veel ruimte om het huis maken het een fijne ple..

Toon deze groepsaccommodatie

Erve Bloeme

Overijssel
 Maximaal: 30
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  3

Haarle (Overijssel)

Naast de ruime accommodatie en terras is er een speelschuur en speelveld waar iedereen zich prettig voelt en zich geen minuut verveeld. De luxe accommodatie beschikt over Wi-Fi en is rolstoelvriendelijk. De keuken is in 2015 verbouwd en aangepast aan..

Toon deze groepsaccommodatie

De Hoof

Noord-Brabant
 Maximaal: 500

Someren (Noord-Brabant)

In het gemoedelijke Brabant vindt u De Hoof: dé groepsaccommodatie voor grote groepen van 50-500 personen. Jaarlijks begroeten wij veel groepen uit binnen en buitenland. Zij gebruiken De Hoof voor het trainingskamp van de sportclub, de repetit..

Toon deze groepsaccommodatie

Accommodatie De Zuidkaap

Groepsaccommodatie de Zuidkaap

Drenthe
 Maximaal: 40

Midlaren (Drenthe)

“de Zuidkaap” is een luxe gebouw, prachtig gelegen aan (en deels boven) het Zuidlaardermeer. Dit prachtige meer is naast een rustig watersportgebied, ook een plas met uitzonderlijke natuurwaarde. De mooie grote waterpartij met uniek uitzi..

Toon deze groepsaccommodatie

Maikenshof Recreatie

Het Uitzicht XL

Gelderland
 Maximaal: 60
 Slaapkamers: 15
 Badkamers:  15

Berg en Dal (Gelderland)

Deze accommodatie heeft vele luxe voorzieningen. Ook bij minder weer zult u hier een prima verblijf hebben, het zal u aan niets ontbreken! Op de begane grond is een gezellige eethoek, zithoek en een heuse bar. Het is de bedoeling dat u tijdens uw ver..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatiecentrum De Wijst Hoeve BV

Accommodatie A

Noord-Brabant
 Maximaal: 22

Heesch (Noord-Brabant)

Groepsaccommodatie De Wijsthoeve kan een grote groep van max. 54 personen of twee kleine groepen van respectievelijk 22 en 32 personen herbergen. Ook als kleine groep heeft u volledige privacy doordat iedere accommodatie zijn eigen binnen- en bu..

Toon deze groepsaccommodatie

Landgoed t Borghuis

Familieboerderij

Overijssel
 Maximaal: 14

Losser (Overijssel)

Deze eeuwenoude boerderij is geschikt tot 14 personen en is zeer sfeervol en comfortabel ingericht. De vakantieboerderij beschikt over een eetruimte, keuken, grote ruimte die is onderverdeeld in een zithoek bij de tv en een zithoek bij de kachel. Er ..

Toon deze groepsaccommodatie

Stichting Paasheuvelgroep

Tipikamp Oranje

Noord-Brabant
 Maximaal: 64

Ossendrecht (Noord-Brabant)

Tentenkamp Oranje is één van de 5 tipikampen op het terrein. Dit tentenkamp bestaat uit 10 slaaptenten voor in totaal 64 personen en 1 grotere recreatietent. Met uw overnachting ondersteunt u de therapeutische vakantiekampen die op deze..

Toon deze groepsaccommodatie

Buitenhuis de Veenhorst

De Veenhorst

Drenthe
 Maximaal: 48
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  2

Midlaren (Drenthe)

'De Veenhorst' bevindt zich in een rietgedekt landhuis met een royaal uitzicht over de prachtige, bosrijke omgeving. De groepsaccommodatie beschikt over een eet-, zit- en recreatiezaal met o.a. een poolbiljart, tafelvoetbalspel en een fitnessapparaat..

Toon deze groepsaccommodatie
<<
Vorige Pagina
1
Volgende pagina
>>