Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

 

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Groepsaccommodatie Joris

Overijssel
 Maximaal: 15
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  5

Ommen (Overijssel)

De Joris is het kleinere gedeelte van De Jorishoeve. Deze moderne en kleurrijke accommodatie is geschikt voor 12 personen. De accommodatie beschikt over een open keuken. De Joris heeft één slaapkamer beneden met invalide sanitair. In de..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie Zonnehoek

Drenthe
 Maximaal: 21
 Slaapkamers: 7
 Badkamers:  7

Exloo (Drenthe)

Aan de rand van het brinkdorp Exloo, centraal gelegen in het Geopark De Hondsrug, ligt ons groepsverblijf Zonnehoek.Het huis heeft twee 2-persoons slaapkamers en twee 3-persoons slaapkamers op de begane grond. Op de verdieping zijn er nog eens twee 4..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Austerlitz

Groepsaccommodatie De Specht

Utrecht
 Maximaal: 48
 Slaapkamers: 7

Austerlitz (Utrecht)

De Specht ligt midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk in het bos en met een echt voetbalveld op het terrein. Of je dus komt om lekker buiten te spelen of om actief te sporten, bij de accommodaties in Austerlitz kan he..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Austerlitz

Groepsaccommodatie De Bosuil

Utrecht
 Maximaal: 192
 Slaapkamers: 28
 Badkamers:  16

Austerlitz (Utrecht)

De Bosuil ligt midden in het bos en op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk in het bos en met een echt voetbalveld op het terrein. Of je dus komt om lekker buiten te spelen of om actief te sporten, bij de accommodaties in Austerlitz kan he..

Toon deze groepsaccommodatie

bij de boefjes

Drenthe
 Maximaal: 20
 Slaapkamers: 9
 Badkamers:  2

Zuidvelde (Drenthe)

Bij de boefjes: Inspirerend en sfeervol Samen genieten rondom het kampvuur. Op blote voeten door het gras. Weg zwijmelen bij een prachtig uitzicht. Heerlijk kokkerellen en urenlang tafelen. Kijken naar de ondergaande zon met een drankje in je hand. V..

Toon deze groepsaccommodatie

Imminkhoeve

Groepsaccommodatie Hallehuis

Overijssel
 Maximaal: 41
 Slaapkamers: 23
 Badkamers:  23

Lemele (Overijssel)

Het Hallehuis is een vrijstaande Saksische herenboerderij. Het privéterras is volledig omheind en ligt bovendien op het zuiden! Doordat deze boerderij ruim is opgezet, is verblijven met een grote groep geen probleem. U kunt hier namelijk terec..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatie de Kievit

Friesland
 Maximaal: 33

Elsloo (Friesland)

De accommodatie beschikt over een ruim opgezette woonkamer met een eet- en zitgedeelte waar u met uw gezelschap heerlijk kunt vertoeven. In deze ruimte bevindt zich een bargedeelte, loungegedeelte en zijn er genoeg tafels en stoelen voor iedereen. In..

Toon deze groepsaccommodatie

De Geershof

Noord-Brabant
 Maximaal: 40
 Slaapkamers: 12
 Badkamers:  5

Ulvenhout (Noord-Brabant)

De Geershof biedt plaats aan een groep van maximaal 40 personen. De gezellige woonkamer heeft een zithoek, tv, dvd, een houtkachel en openslaande deuren naar het grote terras,op het zuiden, met voldoende tafels en stoelen om gezellig buiten te kunnen..

Toon deze groepsaccommodatie

Groepaccommodatie Broekakkers

Noord-Holland
 Maximaal: 25

Egmond-Binnen (Noord-Holland)

Broekakkers is een groepsaccommodatie waarbij de accommodatie is verdeeld in een voor- en achterhuis (verbouwde boerderij). Het voor- en achterhuis kunnen apart gereserveerd worden, maar het is ook mogelijk de gehele accommodatie te huren voor max. 5..

Toon deze groepsaccommodatie