Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

 

Groepsaccommodatie De Roerdomp

Groepsaccommodatie De Kleine Beerze

Noord-Brabant
 Maximaal: 38

Westelbeers (Noord-Brabant)

De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op ..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Huizen

Groepsaccommodatie Weversweide

Noord-Holland
 Maximaal: 60

Huizen (Noord-Holland)

Bij Weverweide kun je heerlijk groepskamperen. Groepskamperen met bijvoorbeeld je schoolklas of sportvereniging is een super betaalbare manier van op kamp gaan! Kampeerveld Weversweide is speciaal gericht op groepen die gefaciliteerd op hun eige..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Vierhouten

Groepsaccommodatie Het Rode Valkennest

Gelderland
 Maximaal: 64
 Slaapkamers: 8

Vierhouten (Gelderland)

Het Rode Valkennest is een rietgedekt gebouw met apart keukentje en een mooi terras dat uitkijkt op het openluchttheater. Rondom het verblijf staan meerdere slaaphutjes. Er is een apart sanitairgebouw aanwezig. De recreatiezaal van dit verblijf ..

Toon deze groepsaccommodatie

De Braampeel

Limburg
 Maximaal: 43
 Slaapkamers: 24

Neer (Limburg)

Heerlijk ontspannen tijdens een overnachting in de luxe, landelijk gelegen groepsaccommodatie in Limburg, de Braampeel. 24 slaapkamers en 17 badkamers inclusief een groepsruimte bieden voldoende ruimte voor grote groepen in deze groepsaccommodatie. U..

Toon deze groepsaccommodatie

Vakantieoord Weltevreden

Groepsaccommodatie Hoofdgebouw

Zeeland
 Maximaal: 27
 Slaapkamers: 6

Oostkapelle (Zeeland)

Deze accommodatie met 2 verdiepingen is geschikt voor max. 28 personen. Op de begane grond bevindt zich: een goed ingerichte keuken voorzien van gasfornuis met 6 pitten en 2 aparte ovens, professionele vaatwasser, ruime koelkast, aparte vriezer, koff..

Toon deze groepsaccommodatie

Erve Bloeme

Overijssel
 Maximaal: 30
 Slaapkamers: 6
 Badkamers:  3

Haarle (Overijssel)

Naast de ruime accommodatie en terras is er een speelschuur en speelveld waar iedereen zich prettig voelt en zich geen minuut verveeld. De luxe accommodatie beschikt over Wi-Fi en is rolstoelvriendelijk. De keuken is in 2015 verbouwd en aangepast aan..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatiepark Klaverweide

Groepsaccommodatie Distel

Zeeland
 Maximaal: 40

Ellemeet (Zeeland)

Luxe vijfsterren groepsaccommodatie Distel in Zeeland huren belooft een onvergetelijk verblijf voor maximaal 40 personen. Naast 10 slaapkamers op de begane grond en inclusief wastafel en eventueel hoog- en laagbedden, beschikt de accommodatie ov..

Toon deze groepsaccommodatie

Camping de Eskamp

Groepsaccommodatie De Eskamp

Overijssel
 Maximaal: 70

Lemele (Overijssel)

U wilt een weekend weg met familie om weer eens lekker bij elkaar te zijn? Wij bieden u dan de accommodatie die daar uitermate geschikt voor is. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht met de (sport)vereniging en laten we de schoolkampen niet vergeten...

Toon deze groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie de Mepperdennen

Drenthe
 Maximaal: 50

Meppen (Drenthe)

Groepsaccommodatie De Mepperdennen al 75 jaar gastvrij in Meppen. Groepsaccommodatie de Mepperdennen een gezellige, compleet ingerichte accommodatie tot maximaal 50 pers. (meer personen in overleg.)Vanwege de ligging aan de rand van het pittoreske do..

Toon deze groepsaccommodatie
<<
Vorige Pagina
1
Volgende pagina
>>