Link naar ElkeGroep.nl

Laat zien dat je bij ElkeGroep bent aangesloten en plaats een link naar elkegroep.nl op jouw website. Je kunt op meerdere manieren linken naar ElkeGroep.nl. De verschillende manieren kun je hieronder lezen. Kies de optie die het beste bij jouw website past! 

Linkinformatie

Voor iedere link heb je een URL nodig. De URL van de homepagina van elkegroep.nl is https://www.elkegroep.nl/. Deze URL kun je gebruiken voor je link. Je kunt ook naar pagina’s van elkegroep.nl linken, zoals https://www.elkegroep.nl/onze-groepsaccommodaties/.

Optie 1: Hyperlink

De eenvoudigste manier van linken is via een hyperlink in de tekst van je website. Dit is meestal een blauwe onderstreepte tekst die verwijst naar een andere pagina. Hyperlinks zien er meestal als volgt uit: Groepsaccommodaties in Nederland. De anchortekst “Groepsaccommodaties in Nederland” kun je overnemen of zelf wijzigen naar een tekst die goed past in je omringende teksten. Met een hyperlink kun je dus eenvoudig een link plaatsen tussen je websiteteksten.  

Optie 2: Afbeelding

Een mooie andere manier van linken is door middel van een afbeelding. Op deze manier verwerk je de link elegant en zien websitebezoekers meteen dat je lid bent van ElkeGroep! De afbeelding kun je vaak het beste in de footer van de website plaatsen. De afbeelding hieronder kun je downloaden en plaatsen op je eigen website. Vergeet hierbij niet om de afbeelding een URL mee te geven.

ElkeGroep.nl - Groepsaccommodaties in Nederland

Een voorbeeld van hoe deze afbeeldinglink mooi verwerkt is in de footer, zie je onderaan de pagina bij: https://www.groepsgebouw.nl/

Hulp nodig?

Weet je niet precies hoe je zo’n link kunt plaatsen op jouw website? Neem dan contact op met je websitebouwer.