Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

 

De mooiste groepsaccommodaties in Groningen

Er gaat niets boven Groningen, ook niet wat groepsaccommodaties betreft. Het aanbod van groepsaccommodaties in de provincie Groningen varieert van verblijven voor grote groepen of de wat kleinschaligere groepsaccommodaties. Naast de mogelijkheid om zelf te koken zijn er ook veel bedrijven die beschikken over een catering service.

Een bezoek aan de hoogste toren van Groningen, 96,8 meter hoge Martini toren, onderdeel van de Martini kerk is een trekpleister bij uitstek. Ga de uitdaging aan en probeer deze toren eens te beklimmen en geniet daarna van het prachtige uitzicht over de stad Groningen.

Ook aan het toerisme is gedacht niet alleen het culturele maar ook de mogelijkheid tot overnachtingen. Overnachten in Groningen kan op vele manieren. In het Stadspark, aan het water, bij de boer, op een grote of kleine camping, of met een wat groter gezelschap in een groepsaccommodatie.

Mogelijkheden te over in de provincie Groningen. Groningen heeft een enorme variatie aan natuur en polders, en is daarmee 1 van de oudste cultuurlandschappen van Europa, prachtige meren en dat alles grenzend aan Werelderfgoed de Wadden. De natuurliefhebber raakt in Groningen niet snel uitgekeken.

Een bijzondere activiteit in het waddengebied is het wadlopen. Bij eb kan er vanaf het vaste land per voet overgestoken worden naar Waddeneilanden. Er worden vanuit verschillende plaatsen zoal bijv. Pieterburen en Lauwersoog wadlooptochten georganiseerd om de oversteek naar Waddeneilanden te maken.

Pageborg

De Pageborg

Groningen
 Maximaal: 150

Stadskanaal (Groningen)

De Pageborg beschikt over een ruime, multifunctionele zaal waar 150 personen aan tafels kunnen plaatsnemen. De zaal is voorzien van diverse audiovisuele faciliteiten zoals een beamer en geluidsinstallatie, waarvan u kosteloos gebruik kunt maken. De m..

Toon deze groepsaccommodatie