Selecteer uw aankomstdatum

Selecteer uw vertrekdatum

Selecteer uw aantal personen

Selecteer uw regio

Selecteer uw bestemming

 

Groepsverblijf in Nederland huren

Bij ElkeGroep hebben we verschillende groepsverblijven door heel Nederland. Of je met een grote groep van 400 personen bent of met een kleinere groep van 15, voor elk gezelschap en iedere gelegenheid is er een geschikte groepsaccommodatie. De groepsverblijven zijn verspreid over iedere provincie in Nederland, met elk een andere charme en omgeving. Meerdere groepsverblijven lenen zich naast overnachting, ook uitstekend voor verschillende festiviteiten. Van bruiloften en trouwdagen tot verjaardagen en familiedagen. Maar ook voor een fantastische groepsvakantie of weekendje weg zijn de verblijven uitstekend geschikt.       

Bekijk hieronder het totale aanbod aan groepsverblijven van ElkeGroep. Bekijk, kies en huur het groepsverblijf dat past bij jouw groep! Wil je meerdere groepsaccommodaties tegelijk aanschrijven? Plaats dan een bericht op het Prikbord.

Het Buitencentrum

Groepsaccommodatie Groepslocatie Overasselt

Gelderland
 Maximaal: 220
 Badkamers:  18

Overasselt (Gelderland)

Als groep is het mogelijk om de complete locatie in Overasselt af te huren. Zo heeft u de beschikking over het hoofdgebouw met twee groepsaccommodaties, de blokhutten, kampvuurplaatsen, sportvelden en veel ruimte zowel binnen als buiten. Volledige ex..

Toon deze groepsaccommodatie

Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum

Gelderland
 Maximaal: 24
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

Bennekom (Gelderland)

  Informatie omtrent Corona Onze accommodatie de Barg is aangepast conform de regels voor het coronavirus, in totaal zijn er 8 slaapkamer met eigen sanitaire voorzieningen waar maximaal 3 mensen op een slaapkamer slapen waarbij de 1,5 mtr. dan o..

Toon deze groepsaccommodatie

Het Buitencentrum

Groepsaccommodatie Blokhutten groepsverblijf

Gelderland
 Maximaal: 40
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  4

Overasselt (Gelderland)

Een mooi back-to-basic groepsverblijf in houten blokhutten voor een gunstige prijs. Het Blokhutten groepsverblijf bestaat uit verschillende houten blokhutten die garant staan voor een gezellig verblijf waarbij u back-to-basic gaat door te overnachten..

Toon deze groepsaccommodatie

Herberg Oer 't Hout

Friesland
 Maximaal: 200
 Slaapkamers: 47
 Badkamers:  45

Grou (Friesland)

Op een unieke plek in het hart van Friesland vind je Herberg Oer ’t Hout. Midden in het centrum van watersportdorp Grou, met aan de ene zijde een levendig dorpsplein, en aan de andere zijde een zonnig terras aan het water. Al sinds 1955 komen g..

Toon deze groepsaccommodatie

Mooiplekkie.nl groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie t Erf

Drenthe
 Maximaal: 32
 Slaapkamers: 8
 Badkamers:  8

Eext (Drenthe)

Onze Drentse groepsaccommodatie Mooiplekkie 't Erf is geschikt voor maximaal 30 personen en is ondergebracht in twee naast elkaar gelegen voormalige boerenschuren; een dagverblijf met gezellige woonkamer, halfopen keuken en speelkamer en een nachtver..

Toon deze groepsaccommodatie

Paasheuvelgroep Vierhouten

Groepsaccommodatie Het Pipokamp

Gelderland
 Maximaal: 30
 Slaapkamers: 5

Vierhouten (Gelderland)

Het Pipokamp bestaat uit een grote "circustent" als centraal verblijf met daar om heen meerdere slaapwagens. In de circustent is een klein keukentje aanwezig, er wordt gebruik gemaakt van een nabij gelegen sanitair gebouw. Dit verblijf ligt op een ge..

Toon deze groepsaccommodatie

Maikenshof Recreatie

Groepsaccommodatie Evershof

Gelderland
 Maximaal: 24
 Slaapkamers: 10
 Badkamers:  10

Berg en Dal (Gelderland)

Wij bieden u een exclusieve accommodatie aan voor max 45 personen, de accommodatie heeft 16 slaapkamers alle voorzien van een eigen badkamer. Deze accommodatie is gelegen aan de rand van het prachtige heuvelachtig dorp Berg en Dal. Op een steenworp v..

Toon deze groepsaccommodatie

Recreatie 't Lohr

Groepsaccommodatie Clara

Gelderland
 Maximaal: 26

Voorst (Gelderland)

Het knusse vakantiehuis heeft een woonkamer met open keuken. Er is zowel een eetkamergedeelte, als een tv-hoek met banken. In totaal zijn er vijf slaapkamers. De badkamer heeft drie douches, drie toiletten en vier wastafels. Daarnaast is er ook nog e..

Toon deze groepsaccommodatie

In de Boogerd Recreatie

Groepsaccommodatie Huis de Bron

Zeeland
 Maximaal: 12
 Slaapkamers: 7
 Badkamers:  2

Burgh-Haamstede (Zeeland)

Vrijstaand familiehuis voor 8 - 12 personen met 5 slaapkamers en fraai terras.  Boven: 1x2-pers. met wastafel en toilet, 2x1 pers. (onder het dak; hier kun je niet rechtop staan.Beneden: 1x4 pers. met 2x stapelbed en 1x2 pers. met wastafel, 2x d..

Toon deze groepsaccommodatie
<<
Vorige Pagina
1
Volgende pagina
>>