De Heidegaard - Schaijk - max. 24 Personen

+ 13

Algemeen

Recreatiepark De Heidebloem

Noordhoekstraat 5

5374 SC, Schaijk

Nederland

personen

 24


Slaapkamers

 12


Badkamers

 4


Woonruimte

 80M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Heidegaard bestaat uit een centrale ruimte waar achter 4 aparte slaaplodges zijn gesitueerd. Het geheel heeft een moderne, sfeervolle uitstraling.

In de centrale ruimte kunt u gezellig onthaasten in de grote living, die voorzien is van een bar en voldoende zit gelegenheden. De open keuken is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om gezamenlijk lekker te koken. Vanuit de living kunt u de kinderen in de gaten houden die zich wel vermaken in de grote speeltuin. 
De Heidegaard wordt verhuurd op basis van zelf verzorging maar als u eens geen zin heeft om te koken doen wij dat voor u.
 
De 4 slaaplodges zijn stoere onderkomens en iedere lodge heeft 3 slaapkamers.
 
Een slaapkamer heeft een 2 persoonsbed en de andere kamers zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Verder is de slaaplodge voorzien van een badkamer met douche en toilet.
Bij een verblijf met een groepsgrootte tot 18, krijgt u de beschikking over 3 lodges.
 
De gehele accommodatie is rookvrij!
 
Uiteraard is het gebruik van alle faciliteiten die ons park u te bieden heeft, voor gasten van de accommodatie geheel gratis. 

Genieten van natuur en cultuur...
De Heidebloem groepsaccommodaties zijn gelegen aan de rand van natuurgebied de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied in Noordoost Brabant.

Recreatiepark de Heidebloem beschikt over vier verschillende typen groepsaccommodaties. De vier groepsverblijven bieden plaats aan groepen van 24, 24, 30 en 40 personen en variëren ieder in luxe en comfort; van stapelbedden tot luxe hotelkamers. Hierdoor vindt u bij de Heidebloem vast een geschikte accommodatie afgestemd op uw wensen en eisen! De ongedwongen sfeer, onze flexibiliteit en vooral onze persoonlijke aandacht maken uw verblijf op ons park tot een gezellige tijd om er echt even helemaal uit te zijn met familie, vrienden of collega’s.

Een gezellig familieweekend in de bossen, met z’n allen ’s ochtends de wandelschoenen aan om de Maashorst te verkennen, een GPS tocht met collega’s of een picknick met vrienden op de hei. Wat uw doel ook is, recreatiepark de Heidebloem biedt verschillende accommodaties en arrangementen voor een prettig verblijf in Noordoost Brabant.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Eenpersoonsbedden
Huisdiervrij
Rookvrij
Boxspringbedden

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten electra

Televisie (Sportzenders)
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Picknick set
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Heidegaard? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Noordhoekstraat 5

5374 SC, Schaijk

Nederland

personen

 24


Slaapkamers

 12


Badkamers

 4


Woonruimte

 80M2

Reeds bekeken accommodaties

De Heidegaard

De Heidegaard bestaat uit een centrale ruimte waar achter 4 aparte slaaplodges zijn gesitueerd. Het geheel heeft een moderne, sfeervolle uitstraling. In de centrale ruimte kunt u gezellig onthaasten in de grote living, die voorz...

personen 24 Slaapkamers 12 Badkamers 4 Woonruimte 80M2
Toon deze accommodatie