De Heidehof - Schaijk - max. 24 Personen

+ 10

Algemeen

Recreatiepark De Heidebloem

Noordhoekstraat 5

5374 SC , Schaijk

Nederland

0486-461525

personen

 24


Slaapkamers

 12


Badkamers

 12


Woonruimte

 100M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Heidehof is een luxe groepsaccommodatie met 12 ruime hotelkamers, die per trap te bereiken zijn, maar voor mensen die slecht ter been zijn, is een traplift aanwezig. De accommodatie kan in zijn geheel voor een groep van maximaal 24 personen gereserveerd worden. De kamers zijn zo ingericht dat u het gevoel krijgt midden in de natuur te overnachten. Alle kamers zijn voorzien van twee comfortabele eenpersoonsbedden, een zitje en een ruime, luxueuze badkamer. De Heidehof beschikt over een professionele keuken en een grote gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras. Zo kunt u als u terugkomt van een lange fietstocht nog heerlijk nagenieten op het terras.

Na de ontginning van de Schaijkse Heide heeft er jarenlang een boerderij gestaan op de plek waar nu de Heidehof is. Met de jaren is bij deze boerderij camping de Heidebloem ontstaan. Eind vorige eeuw is familie van Vliet op De Heidebloem neergestreken. De afgelopen jaren hebben zij het recreatiepark opgebouwd tot wat het nu is. Op de plek van de oude boerderij staat nu groepsaccommodatie De Heidehof. Een luxe groepshotel welke deze centrale plek op ons recreatiepark verdient.

De luxe slaapkamers laten zich het best omschrijven als hotelkamers. Een eigen badkamer met heerlijke douche en luxe boxspring om te dromen over uw avonturen in Brabant. Aan het hoofdeinde een mooi fotobehang waarbij we de Maashorst hebben geprobeerd naar binnen te halen. Als dat geen dromen worden...

Volgt u voor onze prijzen alstublieft onderstaande link:

https://www.deheidebloem.nl/accommodaties/heidehof

De Heidehof is gelegen op recreatiepark de Heidebloem. Tijdens uw verblijf mag u als gast gebruik maken van alle faciliteiten van het recreatiepark. Dit betekend dat u lekker een balletje kan slaan op de tennisbaan, een wedstrijdje voetbal kan spelen op het sportveld, zomer's lekker kunt zwemmen in het zwembad en de kinderen zich lekker kunnen uitleven in de speeltuin en het speelbos.

Genieten van natuur en cultuur...
De Heidebloem groepsaccommodaties zijn gelegen aan de rand van natuurgebied de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied in Noordoost Brabant.

Recreatiepark de Heidebloem beschikt over vijf verschillende typen groepsaccommodaties. De vijf groepsverblijven bieden plaats aan groepen van 12, 24, 24, 30 en 40 personen en variëren ieder in luxe en comfort; van stapelbedden tot luxe hotelkamers. Hierdoor vindt u bij de Heidebloem vast een geschikte accommodatie afgestemd op uw wensen en eisen! De ongedwongen sfeer, onze flexibiliteit en vooral onze persoonlijke aandacht maken uw verblijf op ons park tot een gezellige tijd om er echt even helemaal uit te zijn met familie, vrienden of collega’s.

Een gezellig familieweekend in de bossen, met z’n allen ’s ochtends de wandelschoenen aan om de Maashorst te verkennen, een GPS tocht met collega’s of een picknick met vrienden op de hei. Wat uw doel ook is, recreatiepark de Heidebloem biedt verschillende accommodaties en arrangementen voor een prettig verblijf in Noordoost Brabant.

Rondom De Heidehof is van alles te beleven. Neem tijdens uw verblijf de wandelschoenen mee en laat u verbazen door alles wat natuurgebied de Maashorst u te bieden heeft. Lekker de natuur in of toch een dagje grote stad zoals Den Bosch of Nijmegen. Het gezellige Uden met al haar terrasjes doet zeker niet voor deze steden onder en is per fiets te bereiken.

Natuurgebied de Maashorst, 3500 ha. rust en stilte, biedt u een bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap. Het verrassende groene hart van Brabant trakteert u op prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en beekjes.

De Maashorst leent zich uitstekend voor korte of lange fiets- en wandeltochten. Er is een uitgebreid fiets- en wandel routenetwerk. U fietst of wandelt van punt naar punt. U bent daarmee flexibel in het bepalen van uw route. De routes zijn bij ons verkrijgbaar, dus waar wacht u op?

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Huisdiervrij
Kinderbedje
Linnengoed (betaald)
Rookvrij
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Box
Campingbedje
Kinderstoel

Faciliteiten electra

CD Speler
Radio
Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Engelse Zenders)
Televisie (Filmnet)
Televisie (Nederlandse zenders)
Televisie (Sportzenders)
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras
Tuinset
Zwembad
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Heidehof? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Noordhoekstraat 5

5374 SC , Schaijk

Nederland

0486-461525

personen

 24


Slaapkamers

 12


Badkamers

 12


Woonruimte

 100M2

Reeds bekeken accommodaties

De Heidehof

De Heidehof is een luxe groepsaccommodatie met 12 ruime hotelkamers, die per trap te bereiken zijn, maar voor mensen die slecht ter been zijn, is een traplift aanwezig. De accommodatie kan in zijn geheel voor een groep van maximaal 24 pe...

personen 24 Slaapkamers 12 Badkamers 12 Woonruimte 100M2
Toon deze accommodatie