Clara - Voorst - max. 24 Personen

Algemeen

Recreatie 't Lohr

Lohrpad 2

7083 AX, Voorst

Nederland

0315631697

personen

 24


Slaapkamers

 5


Badkamers

 2


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Het knusse vakantiehuis heeft een woonkamer met open keuken. Er is zowel een eetkamergedeelte, als een tv-hoek met banken. In totaal zijn er vijf slaapkamers. De badkamer heeft drie douches, drie toiletten en vier wastafels. Daarnaast is er ook nog een aparte invalidenbadkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een gasfornuis met oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en afwasmachine.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld:
3 keer slaapkamer 4-persoons (met deels stapelbedden, 1 kamer heeft een extra kinderbedje)
1 keer slaapkamer 6-persoons (met stapelbedden
1 keer slaapkamer 8-persoons (met stapelbedden)
Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

Faciliteiten buiten
Clara heeft een eigen terras met heerlijk uitzicht. Ook hier staat een finse kota (houten blokhut waarin een vuurtje gemaakt kan worden) en een trampoline. En vlak bij het speelveld. Bovendien kunt u bij een verblijf in deze accommodatie gebruik maken van het verwarmde zwembad, het voetbalveld, en het overdekte beachvolleybalveld.

Genieten met een groep van de rust en de prachtige omgeving in de Achterhoek. Dit kan bij Recreatie ’t Lohr, in Voorst bij Gendringen. U kunt bij ons verblijven met groepen vanaf 15 tot zelfs 100 personen. Ideaal voor een weekend of week weg met familie of vrienden. Ook scholen en verenigingen kunnen bij ons terecht. De accommodatie is van alle gemakken voorzien.

En de faciliteiten om ’t Lohr heen zijn gevarieerd. Met een klein overdekt en verwarmd zwembad, verschillende speelveldjes, een korte golfbaan en gelegen aan diverse wandel- en fietspaden is er genoeg te beleven voor jong en oud.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten electra

TV

Faciliteiten Buiten

Terras
Trampoline
Zwembad
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Clara? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Lohrpad 2

7083 AX, Voorst

Nederland

0315631697

personen

 24


Slaapkamers

 5


Badkamers

 2


Reeds bekeken accommodaties

Clara

Het knusse vakantiehuis heeft een woonkamer met open keuken. Er is zowel een eetkamergedeelte, als een tv-hoek met banken. In totaal zijn er vijf slaapkamers. De badkamer heeft drie douches, drie toiletten en vier wastafels. Daarnaast is...

personen 26
Toon deze accommodatie