Het Uiltje (36 Personen) - Lunteren - max. 36 Personen

+ 7

Algemeen

De Wildwal

Galgenbergweg 3

6741 KJ, Lunteren

Nederland

personen

 36


Slaapkamers

 7


Badkamers

 7


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Wilt u ook een onvergetelijk familieweekend of vriendenweekend? Dit oergezellige huis is er geknipt voor. Iedereen kan mee, want het Uiltje is rolstoeltoegankelijk. Bovendien is het Uiltje voorzien van een internet aansluiting. En om het nog fijner te maken, hebben alle ruimtes vloerverwarming. Er is plaats voor maximaal 36 personen, dus mis deze kans niet.

Knusse huiskamer
In de gezellige, huiselijke woonkamer voelt u zich net zo prettig als thuis. Bij de openhaard staat een zithoek met fauteuils en leren banken. Bovendien is er een bar. De televisie hangt aan de muur voor probleemloos kijkgenot. Uw kinderen vermaken zich in deze familie accommodatie prima aan een van de vele tafels of met het voetbalspel. Kortom: in het Uiltje wemelt het van de gezelligheid.

Moderne keuken
Maak van uw familieweekend of vriendenweekend een knalweekend. Wij komen u in elk geval niet storen met kookdrukte. Daarom logeert u in het Uiltje uitsluitend op basis van zelfverzorging. Voor u de kans om fijn zelf te kokkerellen. Aan de keuken zal het niet liggen. Die telt een grote koelkast, een gasfornuis en een vaatwasser voor extra gemak. Uiteraard staan er een magnetron en een koffiezetapparaat. Wilt u toch liever een kant-en-klaar diner?

Maak gebruik van de eten bezorgservice

Royale slaapkamers
Deze familie accommodatie heeft 7 slaapkamers. 4 kamers met 2 en 3 kamers met 3 stapelbedden. Ze hebben een eigen douche en toilet. De rolstoelgasten hebben een slaapkamer met aangepast sanitair. Zo kan iedereen genieten van uw vriendenweekend of familieweekend. Kijkt u voor de indeling op de plattegrond.

Speciaal voor u…

U boft als u in het Uiltje logeert. Deze familie accommodatie heeft namelijk een multifunctionele kelder met een podium. Dit alles met vaste audio- en videoapparatuur. Geef er een bonte avond of tover de kelder om tot discotheek. Deze superkelder is uitsluitend voor logees van het Uiltje.

Buitenshuis
Deze familie accommodatie heeft een heerlijk terras met een vaste tafeltennistafel, speeltoestellen en buitenmeubilair.Op het speelveld kunt u volleyballen, basketballen of voetballen.

Bent u op zoek naar een modern, rolstoel toegankelijk en centraal gelegen groepsverblijf op de Veluwe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Wildwal is zeer geschikt voor bijvoorbeeld familieweekenden, verenigingen en schoolkampen. Bovendien is de omgeving zeer kindvriendelijk. Daarbij is de bosrijke streek fantastisch om te wandelen en te fietsen. Als familie, vereniging of school bent u 12 maanden per jaar welkom op De Wildwal. U verblijft op basis van zelfverzorging. Lunteren is uitstekend bereikbaar, per auto of openbaar vervoer.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Open haard

Faciliteiten electra

TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Zwembad
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Het Uiltje (36 Personen)? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Galgenbergweg 3

6741 KJ, Lunteren

Nederland

personen

 36


Slaapkamers

 7


Badkamers

 7


Reeds bekeken accommodaties

Het Uiltje (36 Personen)

Wilt u ook een onvergetelijk familieweekend of vriendenweekend? Dit oergezellige huis is er geknipt voor. Iedereen kan mee, want het Uiltje is rolstoeltoegankelijk. Bovendien is het Uiltje voorzien van een internet aansluiting. En om het...

personen 36 Slaapkamers 7 Badkamers 7
Toon deze accommodatie