Groepsaccommodatie de Haverkamp - Hengelo - max. 150 Personen

+ 9

Algemeen

Vakantieoord De Haverkamp

Vierblokkenweg 3

7255 MZ, Hengelo

Nederland

personen

 150


Slaapkamers

 25


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Bij Groepsaccommodatie De Haverkamp ervaart u het 'echte' gevoel van buitenleven. Een modern groepsverblijf, landelijk gelegen, midden in de natuur- en bosrijke omgeving van de Gelderse Achterhoek. Een groot groepsverblijf geschikt voor grote groepen van 70-150 personen. Deze grote kamplocatie is gelegen te midden van de driehoek, gevormd door de omliggende dorpen Hengelo Gld, Zelhem en Ruurlo.

Voor wie?
Dit bijzondere groepsverblijf is geschikt voor families, familiereünies, gezinskampen, kerkelijke groepen, sportverenigingen, muziekverenigingen, een harmomie of orkest, werkweken, schoolkampen, een dansgroep of een bruiloft.

Accommodatie
Deze unieke groepsaccommodatie heeft de beschikking over twee sfeervolle, multifunctionele ruimtes. Eén zaal (140 m3) is ingericht als eetzaal en de grootste zaal (220 m3) als recreatiezaal met lounge zithoek, bartafels en spelmaterialen, zoals tafeltennistafels en voetbalspelen. De zalen zijn als één grote ruimte te gebruiken, maar u kunt ze eveneens apart inzetten d.m.v. het sluiten van de schuifwand.

De kampeerboerderij beschikt over 25 slaapkamers, overwegend 4- en 6-persoons. Deze kleinere kamers worden zeer gewaardeerd door onze gasten. Bij families is er voor elk gezin de mogelijkheid om gebruik te maken van een eigen kamer. Bij andere groepen geven de knusse kamers gezelligheid voor de jongeren, en rust en overzicht voor de leiding.

De keuken is ruim van opzet en voorzien van volledige horeca-inventaris.
De Haverkamp biedt, voor een aantrekkelijke prijs, verblijf aan op basis van volpension, alsook op basis van zelfverzorging. Wij bieden ontbijt, lunch en diner, waarbij wij gebruik maken van zoveel mogelijk verse streekproducten. In overleg met u wordt uw menu samengesteld. Vanzelfsprekend houden wij rekening met dieet-wensen en kwaliteit vormt voor ons de basis van een goede maaltijd!

De vernieuwde sanitaire ruimtes zijn praktisch, sfeervol en hygiënisch ingericht. Voor de minder-valide gasten is er een volledig aangepaste douche- en toiletvoorziening.

Wie zijn wij verder?
Een enthousiaste familie, die met veel plezier hun gasten ontvangt. Kwaliteit, netheid en gastvrijheid zijn belangrijke waarden voor ons. U kunt met elke vraag bij ons terecht, wij proberen u zo goed mogelijk verder te helpen.

Rondom de accommodatie
De buitenruimte is ruim, kindvriendelijk en overzichtelijk. Het buitenterrein omvat een groot sportveld, met  een (beach)volleybalveld, voetbaldoelen en een kampvuurplaats. Vanuit de landelijke overkapping heeft u prima overzicht over dit alles. De buitenplaats leent zich uitstekend voor allerlei sport- en spelactiviteiten, workshops, opblaasbare materialen, maar ook bv. een roofvogeldemonstratie. Een bezoekje aan onze naastgelegen boerderij, met koeien en kalfjes, paarden en veulens, kan zowel educatief als heerlijk ontspannend zijn.

Er toch even tussenuit?
De omgeving biedt hier volop mogelijkheden voor. Voor een uitdagend programma is het nabijgelegen klimbos zeer geschikt, of dolen in het doolhof voor de jongere gasten. Een actieve middag zwemmen of een culturele rondrit in een brandweerauto. Voor ieder wat wils!

Bovenstaande kunnen wij u bieden op één locatie, in één gebouw, voor één grote groep. Daarmee heeft u alle privacy voor u zelf!

Wij zijn het gehele jaar open en zouden u graag een warm welkom heten in onze accommodatie!

Aantal personen

50 tot 100 personen
100 tot 250 personen

Algemeen voor Accommodatie

Badkamer beneden
Centrale verwarming
Huisdiervrij
Rolstoeltoegankelijk
Slaapkamer beneden
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Tafelvoetbal

Faciliteiten electra

Wasmachine

Faciliteiten Buiten

BBQ
Boslocatie
loungestoelen
Parkeerplaats
Picknick set
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie de Haverkamp? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Vierblokkenweg 3

7255 MZ, Hengelo

Nederland

personen

 150


Slaapkamers

 25


Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie de Haverkamp

Bij Groepsaccommodatie De Haverkamp ervaart u het 'echte' gevoel van buitenleven. Een modern groepsverblijf, landelijk gelegen, midden in de natuur- en bosrijke omgeving van de Gelderse Achterhoek. Een groot groepsverblijf geschikt ...

personen 150 Slaapkamers 25
Toon deze accommodatie