De Zonneroos - Munnekeburen - max. 25 Personen

+ 28

Algemeen

De Zonneroos

Voetpad 63

8485 JM , Munnekeburen

Nederland

(0031)651184177

personen

 25


Slaapkamers

 12


Badkamers

 14


Woonruimte

 70M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Onze groepsaccommodatie Buitenhuis Zonneroos ligt op 300 meter van de openbare weg aan een semi-verhard pad. Compleet alleen gelegen. De koeien zijn de directe buren. Ons vakantiehuis voor grote en kleine groepen kenmerkt zich door een gezellige, eigenzinnige, zeer complete inrichting.Wij bieden je 12 slaapkamers (allen met eigen sanitair), een privé zwembad door zonnecollectoren verwarmd (*), een heerlijke omheinde tuin en terras met Finse buitensauna, een speelkamer maar ook speeltoestellen en skelters voor buiten. Kortom een ideale plek voor een kort of lang verblijf met familie, gezinnen of collega's of voor retraite.

(*) het zwembad is 1,35 meter diep. het bad wordt afgesloten met een thermodeken die zowel de warmte in het bad houdt als veiligheid biedt voor kleine kindjes.

In onze apart gelegen zonnige zaal de Zonnebloem biedt ruimte voor bijeenkomsten of retraites. Vraag meer informatie hierover aan of kijk op zonneroos.nl

De boerderij is in 1825 gebouwd en wij nemen aan dat er toen ook gestart werd met het boerenbedrijf.  In de jaren '70 met de ruilverkaveling in particulier bezit gekomen. Het heeft nog enige tijd als asielzoekerscentrum gefungeerd. Wij bewonen het huis sinds 2002 en onze accommodatie ging met Oud en Nieuw 2002/2003 open.

Ons vakantiehuis kenmerkt zich door een gezellige maar toch wel eigenzinnige inrichting. De kleuren zijn vooral grijs, rood en creme, het materiaal veel hout en leder en dat komt eigenlijk overal terug. In het meubilair binnen en buiten als ook op de slaapkamers. Wit bedlinnen, houten bijzettafeltes en mooie foto's van de Rottige Meente sieren de muren. 

Onze groepsaccommodatie Buitenhuis Zonneroos beschikt over een gezellige living, professioneel ingerichte keuken (zeer compleet), 12 slaapkamers met eigen sanitair, een aparte badkamer met ligbad, de speelkamer met veel spelletjes (tafeltennis, sjoelen, darten, tafelvoetbalspel) en boekjes. Buiten naast het gebouw bevinden zich de sauna en het zwembad. Achter de Zonneroos, gebouw de Zonnebloem waar wij bijv. ook workshops of een yogales geven. Die tevens verhuurt wordt als filmzaal of ruimte voor bijeenkomsten.

Buitenhuis groepsaccommodatie Zonneroos beschikt over 12 slaapkamers met losse boxspringbedden en allen met eigen sanitair en wifi. 4 slaapkamers zijn beneden2 x tweepersoons en 2x 1 persoons Waarvan 1  tweepersoonskamer geschikt voor senioren en/of mindervaliden m.a.w. drempelvrij en aangepast sanitair en extra hoge bedden en zeer ruime badkamer. Boven bevinden zich 7 tweepersoons slaapkamers en 1 driepersoons slaapkamer. Enkele kamers zijn geschikt om er een boxspring of campingbedje bij te zetten.

Huurprijzen groepsaccommodatie Buitenhuis Zonneroos (muv feestdagen):

Hoogseizoen: april t/m september  weekend € 2.175,00 lang weekend/midweek(*) € 2.375,00 week € 3.475,00 
Middenseizoen: maart en oktober weekend € 1.975,00 lang weekend/midweek (*) € 2.075,00 week € 3.075,00
Laagseizoen: november t/m februari: weekend € 1.725,00 lang weekend/midweek(*) € 1.825,00 week € 2.725,00

(*) in de midweek kun je ook 1, 2 of 3 nachten huren. Prijs op aanvraag.

In 2020 zijn wij ook gestart met de verhuur ook kleinere groepen. Prijzen tot 10 personen:
weekend € 1.495,00 lang weekend/midweek € 1.595,00 week € 2.595,00

Wij kunnen je helemaal ontzorgen door de helemaal of gedeeltelijk catering in te vullen maar je huurt op basis van zelfverzorging. Alles is mogelijk. Wij koken zoveel mogelijk biologisch en of met fair trade producten. Mocht je zelf een kok willen meenemen of een cateraar willen inhuren..prima.

Wij helpen je graag bij het organiseren van uitjes, maaltijden of wat dan ook. Wij maken het verblijf graag op maat. Dus geen standaard arrangementen maar datgene waar jullie blij van worden.

Groepsaccommodatie Buitenhuis Zonneroos ligt op de grens van drie provincies (Friesland, Overijssel en Noordoostpolder) tegen het NP Weerribben-Wieden aan. Gelegen in natuurpark de Rottige Meente, een Natura 2000- en stiltegebied (*). Vanuit ons huis stap je zo het Voetpad op, de oude verbinding tussen Weststellingwerf en Overijssel (Ossenzijl). Het is nu een schelpenpad alleen geschikt voor wandelaars en fietsers. We liggen zeer centraal naar de mooie plekjes in onze omgeving. Rottige Meente (met otters, vuurvlinders, veen) en Weerribben-Wieden waar je uitstekend kunt fietsen, wandelen, kano- of fluisterbootvaren of zelfs zwemmen in een van de petgaten. Tjeukemeer, Lemmer, Giethoorn op ca. 15-30 minuten afstand per auto. Kortom een afwisselend landschap geschikt voor diverse activiteiten buiten of binnen.

 

(*) Door onze ligging zijn wij niet geschikt voor jongeren, studenten of luidruchtige feestjes. Het geluid draagt zeer ver en dat past niet bij onze omgeving en onze accommodatie.

Wij, Petra en Rob, wonen en werken hier met veel plezier. Staan graag klaar voor onze gasten. Ons motto is dat jullie verblijf ook jullie feestje moet zijn en daar werken wij waar mogelijk graag aan mee. Rob is fotograaf/filmer en Petra komt uit de marketingcommunicatie. Is ondertussen ook al een flink aantal jaren Dru yogadocente. 

Aantal personen

25 tot 50 personen
15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Badkamer beneden
Boxspringbedden
Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Gashaard
Horren
Huisdier toegestaan
Kinderbedje
Linnengoed (gratis)
Linnengoed voor kinderbed
Rolstoeltoegankelijk
Rookvrij
Sauna
Slaapkamer beneden

Faciliteiten Overige

gashaard-sfeerhaard
Hang- Legkast
Slaapkamer 1e verdieping appartement

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Box
Campingbedje
Kinderstoel
Tafelvoetbal

Faciliteiten electra

CD Speler
DVD Speler
Radio
Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Engelse Zenders)
TV
Wasmachine
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

BBQ
loungestoelen
Parkeerplaats
Picknick set
Prive zwembad
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Zonneroos? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Voetpad 63

8485 JM , Munnekeburen

Nederland

(0031)651184177

personen

 25


Slaapkamers

 12


Badkamers

 14


Woonruimte

 70M2

Reeds bekeken accommodaties

De Zonneroos

Onze groepsaccommodatie Buitenhuis Zonneroos ligt op 300 meter van de openbare weg aan een semi-verhard pad. Compleet alleen gelegen. De koeien zijn de directe buren. Ons vakantiehuis voor grote en kleine groepen kenmerkt zich door een g...

personen 25 Slaapkamers 12 Badkamers 14 Woonruimte 70M2
Toon deze accommodatie