Kerkje van Gasselternijveen - Gasselternijveen - max. 18 Personen

+ 14

Algemeen

Kerkje van Gasselternijveen

Hoofdstraat 131

9514 BC, Gasselternijveen

Nederland

0648357140

personen

 18


Slaapkamers

 8


Badkamers

 6


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Informatie

Geniet samen met familie of vrienden van een bijzonder verblijf in een bijzondere omgeving, namelijk een meer dan 150 jaar oud kerkje. Het kerkje is met behoud van oude elementen verbouwd tot een zeer comfortabel groepsverblijf voor 18 personen met zelfs een eigen overdekt zwembad en sauna. Aan alle faciliteiten die een paar dagen met een groep tot een succes maken is gedacht. Voorzieningen: In “het schip”, het deel van de kerk waar vroeger de kerkgangers plaatsnamen, vindt u zes 2-persoons kamers en twee 3-persoonskamers. De kamers zijn comfortabel ingericht met boxspringbedden (in de 3-persoonskamers staat tevens een stapelbed). Vier kamers beschikken over een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. In de hal bevinden zich nog drie toiletten en twee grote badkamers waarvan een met ligbad.

De woonkeuken is van alle gemakken voorzien met een 5-pits kooktoestel, oven, magnetron, koelkast, vriezer, 2 vaatwassers, filter koffiezetapparaat, Nespresso en waterkoker. Achter de kerk is een prachtige ruimte gerealiseerd met zwembad en sauna. Tevens is er een ruimte waarin een poolbiljart en flatscreen-televisie staan opgesteld.

Op de “galerij”, waar vroeger het kerkorgel stond, kunt u met z’n allen gezellig bij elkaar zitten. De ruimte is licht en heeft een bijzondere sfeer door de lichtbeuk en het koepelgewelf. Tevens vindt u hier een extra keukenblok met koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, vaatwasser. In deze ruimte zijn ook een flatscreen-televisie en een piano aanwezig. De gezellige eetkamer is compleet ingericht voor 18 personen.

Ook de tuin biedt veel mogelijkheden voor vertier. Op de terrassen vindt u comfortabel meubilair. Voor sport- en spelactiviteiten is er een grote trampoline, een speelveld met voetbaldoeltjes, een jeu-de-boules baan en een tafeltennistafel.

Kenmerken

Privé zwembad
Sauna
Verbouwde kerk

Aantal personen

15 tot 25 personen

Faciliteiten Buiten

Zwembad
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Kerkje van Gasselternijveen? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Hoofdstraat 131

9514 BC, Gasselternijveen

Nederland

0648357140

personen

 18


Slaapkamers

 8


Badkamers

 6


Reeds bekeken accommodaties

Kerkje van Gasselternijveen

InformatieGeniet samen met familie of vrienden van een bijzonder verblijf in een bijzondere omgeving, namelijk een meer dan 150 jaar oud kerkje. Het kerkje is met behoud van oude elementen verbouwd tot een ze...

personen 18 Slaapkamers 8 Badkamers 6
Toon deze accommodatie