Het Noordhuis - Drouwenerveen - max. 44 Personen

+ 20

Algemeen

25 graden Noord

Zuideind 25

9525TJ, Drouwenerveen

Nederland

0630574714

personen

 44


Slaapkamers

 4


Badkamers

 3


Woonruimte

 220M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

25° Noord is een avontuurlijke groepsaccommodatie in Drenthe. Je overnacht op ons 4 hectare groot terrein, omringd met buitensport en recreatieve activiteiten. De accommodatie is geschikt voor groepen tot maximaal 44 personen, maar kan met onze sfeervolle Noordhuisjes uitgebreid worden naar maximaal 58 personen.

 

De Drentse Ardennen
Verken rivier de Hunze per kano, blijf droog tijdens de stroomversnellingen en zorg dat je niet vast komt te zitten op de keien. Grotten hebben we niet in Drenthe maar in de speleobox ga je met een hoofdlamp een donkere "grot" verkennen. Verken je grenzen op onze klim en boulderwand. Het survivalparcours is een echte uitdaging om met schone kleren doorheen te komen. De omringende bossen zijn uitstekend geschikt voor mountainbiketochten en navigeren met kaart en kompas. Voor nog meer Ardennen-gevoel is er een groot klimpark en zijn er megahoge waterglijbanen vlakbij.

Indeling groepsaccommodatie
Het Noordhuis is een authentieke boerderij die verbouwd is tot groepsaccommodatie. De boerderij is hoog, ruim en licht door de vele grote ramen. Op de gehele benedenverdieping ligt vloerverwarming dus; warm en comfortabel. Er is een grote en gezellig ingerichte gezamenlijke ruimte met een goed gevulde spelletjeskast en een knusse zithoek. Op de benedenverdieping zijn zes toiletten en douches.

De keuken is van alle gemakken voorzien en grenst aan de gezamenlijke ruimte. De keuken is volledig ingericht om te koken voor grote groepen. Ook is het mogelijk om de catering geheel of gedeeltelijk door ons te laten verzorgen. Er zijn mogelijkheden voor barbecues, buffetten, ontbijt en hapjesschalen. 

De groepsaccommodatie heeft ruim voldoende sanitair en vier sfeervolle slaapzalen met extra lange bedden van 2,10 meter en dikke matrassen. Het klimaat op de slaapzalen is zeer prettig door de hoogte van de zalen en de grote dakramen. De slaapzalen zijn een 6-persoons, 2x12-persoons en 14-persoons slaapzaal, dus je kunt met 44 personen verblijven. De bedden zijn voorzien van extra lange en comfortabele matrassen en hoofdkussens zijn aanwezig.

Terras en terrein
Buiten is er een gezellig privéterras met picknicktafels en een kampvuurplaats. De groepsaccommodatie ligt op vier hectare eigen terrein. Het terrein nodigt uit om lekker actief buiten te zijn, zo zijn er survivalbanen, bos,  twee zwemvijvers, klimwand, speleobox, beachvolleybalveld, jeu de boules baan, sportveld en boogschietbaan. Op 500 meter van de accommodatie bevind zich een bos waar je je kan uitleven met avontuurlijke spellen.

Wij denken graag met je mee
Bij 25° Noord kun je met je groep buiten gewoon genieten. Maak je uitje nog onvergetelijker met de leukste activiteiten zoals kanoën op de Hunze, expeditie Robinson, klimmen, boogschieten, mikken, meerkamp en nog veel meer. We hebben een trekker met huifwagen waarmee we tot 20 personen overal naartoe kunnen brengen. Tevens is er een maaltijdenservice en een boodschappenservice.  

Als je met meer dan 44 personen bent

Je kunt tot 60 personen overnachten bij 25° Noord. Je kunt ook de kleinere accommodatie de Noordhuisjes bijboeken. 

Ligging
De groepsaccommodatie ligt in het hondsruggebied in Geopark de Hondsrug in Drenthe. Er is hier genoeg te beleven. Denk aan een klimpark in Grolloo, waterstormbanen in Gasselte. Natuurzwemplassen het Loomeer Schoonloo en Nije Hemelriek in Gasselte. Natuurlijk is er cultureel ook nog genoeg te beleven neem een kijkje in het Hunebedcentrum in Borger of ga naar een kleinkunstpodium in Drouwenermond. Attractiepark Drouwenerzand ligt op 10 minuutjes fietsen en ook Wildlands in Emmen is prima te berijden.

prijzen weekend lang weekend midweek halve midweek 1 nacht week
laagseizoen van november t/m maart 975 1045 1345 795 845 2025
hoogseizoen april t/m oktober 1195 1345 1645 950 - 2695

bijkomende kosten:

toeristenbelasting €0,50 p.p.p.n.

schoonmaakkosten €100,- 

Genoemde prijzen zijn in euro, inclusief BTW. Je dient zelf handdoeken, kussensloop, hoeslaken en dekbed of slaapzak mee te nemen. 

 

 

Gezellige groepsaccommodatie in Drenthe. In een verbouwde boerderij sfeervol genieten.

Buiten is een kampvuurplaats, survivalbaan, klimwand, zwemvijver met een strand, sportveld, overdekte bbq etc. De paarden kijken uit op de groepsaccommodatie en eigen paarden meenemen behoort ook tot de mogelijkheden.

De groepsaccommodatie heeft 4 slaapzalen met in totaal 44 bedden. Er is voldoende sanitair en de hele accommodatie is ruim en licht.

Drenthe is de provincie bij uitstek om je goed te vermaken. Actieve mogelijkheden zijn kanoën, klimmen, waterstormbanen, mountainbiken, survivallen, speleologie, wandelen en fietsen. Cultureel is er genoeg te beleven zoals museumdorp Orvelte, het Hunebedcentrum in Borger of ga naar de vele musea die Drenthe rijk is. Het van Gogh museum en het Drents museum zijn echte aanraders. De bossen, heidevelden en zwemplassen zijn prachtig en vrij toegankelijk. Daarnaast zijn er attractie en dierenparken zoals Zoo Bizar, Wildlands en attractiepark Drouwenerzand. Natuurlijk is dit maar een kleine greep uit de omgeving en is er in het avontuurlijk Hondsruggebied nog veel meer te beleven. 

25° Noord wordt gerund door Gezina Noordhuis en haar team met enthousiaste medewerkers. We leveren graag maatwerk en maken daarom een passend programma op maat voor jouw groep. Wij vinden dat je nooit te oud bent om buiten te spelen dus we hebben genoeg buitenplezier voor jong en oud. 

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Badkamer beneden
Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Huisdier toegestaan
Rookvrij
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Oven

Faciliteiten kinderen

Kinderstoel

Faciliteiten electra

CD Speler
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Parkeerplaats
Picknick set
Speeltuin
Tuinset
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Het Noordhuis? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Accommodatie:

Het Noordhuis

Datum:

28-02-2022

4 - Sterren

Mooie locatie. Goed eten. Leuke activiteiten. Zelfs een beamer aanwezig om de GP van Nederland te kunnen kijken. Helaas wel weinig parkeerruimte

Door: Arjan Blokzijl

Zuideind 25

9525TJ, Drouwenerveen

Nederland

0630574714

personen

 44


Slaapkamers

 4


Badkamers

 3


Woonruimte

 220M2

Reeds bekeken accommodaties

Het Noordhuis

25° Noord is een avontuurlijke groepsaccommodatie in Drenthe. Je overnacht op ons 4 hectare groot terrein, omringd met buitensport en recreatieve activiteiten. De accommodatie is geschikt voor groepen ...

personen 44 Slaapkamers 4 Badkamers 3 Woonruimte 220M2
Toon deze accommodatie