t Achterom - Annen - max. 55 Personen

+ 8

Algemeen

Breeland Recreatie

De Bulten 4

9468 TD, Annen

Nederland

personen

 55


Slaapkamers

 7


Badkamers

 2


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Groepsaccommodatie en vakantiehuis in Het Leukste Dorp van Drenthe

t Achterom is een comfortabel en sfeervol ingerichte viersterren groepsaccommodatie in Drenthe met veel privacy voor groepen van 25 tot 50 personen. Een ideale locatie voor een vrienden- en familieweekend, schoolkamp, studiedagen en trainingsweekend. Is uw groep groter dan 50 personen? Het is mogelijk om extra bedden bij te plaatsen tot maximaal 55 personen of om beide groepsaccommodaties te huren voor 60 tot 80 personen.

Groepsactiviteiten in Drenthe

Breeland Recreatie heeft een breed scala aan avontuurlijke in- en outdoor groepsactiviteiten geschikt voor jong en oud, zoals survivals, letterboxen, veengolf, kanoën of suppen en steptochten. In Annen zijn diverse voorzieningen, zoals een winkelcentrum en een openlucht zwembad. In Zuidlaren vindt u een overdekt subtropisch zwembad. Natuurgebieden met bos en heide zijn vlakbij met unieke wandel- en fietsroutes langs hunebedden en karakteristieke dorpjes in Drenthe.

Faciliteiten groepsaccommodatie 't Achterom

Groepsverblijf 't Achterom heeft een omsloten terras met een gezellige overdekte grillplaats met barbecue en tuinhaard, een zandbak, speeltoestellen, tafeltennis en een basketbalpleintje. Er is een eigen sportveld met volleybalnet en doelen. Naast de groepsaccommodatie is een grote parkeerplaats.

De grote recreatieruimte met een gezellige bar, aparte zithoeken en stamtafel biedt alle ruimte voor een geslaagd verblijf. Groepsaccommodatie 't Achterom heeft een professioneel ingerichte keuken voor zelfverzorging. Liever niet zelf koken? Naast de deur heeft u de mogelijkheid om te dineren in Paviljoen Breeland of u laat catering bezorgen in uw vakantiehuis.

Midden in Geopark de Hondsrug vindt u Breeland Recreatie. Een veelzijdig bedrijf, gespecialiseerd in groepen en actief genieten. Een absolute aanrader voor groepsovernachtingen vanwege de twee viersterren groepsaccommodaties. Waaronder een luxe kampeerboerderij voor grote groepen tot 55 personen en karakteristieke vakantieboerderij voor groepen tot 25 personen.

Voor plezier en vertier heeft Breeland een groot in- en outdoor activiteitenaanbod ontwikkeld. welke een unieke aanvulling is op uw kort of langer verblijf. Breeland beschikt over een sfeervol horeca paviljoen waar u kunt genieten van luxe diners of juist een thema avond voor uw gezelschap kan organiseren. Tevens bieden wij mogelijkheid voor catering in de accommodatie. Breeland Recreatie de ideale groepsaccommodatie voor een familieweekend, teamuitje, weekendje weg met vrienden, vereniging en voor een vakantie of schoolkamp.

Maar ook voor meerdaagse bedrijfstrainingen. U kunt overnachten in de accommodatie, vergaderen in ons paviljoen en het team versterken door actieve teambuilding en tot slot genieten van de uitgebreide catering op locatie.

Specialist in buitensporten
Breeland Recreatie in Annen is specialist in groepsuitjes, familiedagen, teambuilding en schoolreisjes. Op een unieke plek in de groene Hunzevallei staat Paviljoen Breeland: een inspirerende locatie voor uw feest, receptie, bruiloft, groepsuitje of vergadering. Met een uitstekende keuken en eerlijke streekproducten.

Breeland Recreatie biedt vele outdoor activiteiten voor jong en oud op eigen terrein en in de naaste omgeving. En spelprogramma’s in het paviljoen. Dit alles in combinatie met heerlijk eten en drinken. Met een groep naar Breeland is actief genieten voor iedereen!

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Algemeen voor Accommodatie

Badkamer beneden
Boxspringbedden
Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Huisdier toegestaan
Kinderbedje
Linnengoed (betaald)
Rookvrij
Slaapkamer beneden
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Senseo
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Babybadje
Box
Campingbedje
Kinderstoel
Tafelvoetbal

Faciliteiten electra

Radio
Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Engelse Zenders)
Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

BBQ
Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij t Achterom? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

De Bulten 4

9468 TD, Annen

Nederland

personen

 55


Slaapkamers

 7


Badkamers

 2


Reeds bekeken accommodaties

t Achterom

Groepsaccommodatie en vakantiehuis in Het Leukste Dorp van Drenthe t Achterom is een comfortabel en sfeervol ingerichte viersterren groepsaccommodatie in Drenthe met veel privacy voor groepen van 25 tot 50 personen. Een ideale loc...

personen 55 Slaapkamers 7 Badkamers 2
Toon deze accommodatie