Vinkeveen Haven b.v.

Algemene Informatie


Vinkeveen Haven b.v.
Herenweg 144
3645DT  vinkeveen
 75
vinkeveen roef 1
vinkeveen roef 2
vinkeveen roef 3
vinkeveen roef 4
vinkeveen roef 5
vinkeveen roef 6

Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie Het Droogdok - Vinkeveen - Utrecht - max. 75 Personen

Het Droogdok is een voormalig gymnastieklokaal, verbouwd tot sfeervolle groepsaccommodatie. Het is de thuishaven van Zeilschool de Vinkeveense Plassen, maar te reserveren voor uiteenlopende gelegenheden zoals; school-/verenigingskampen, familiereünies, vriendenweekenden en meerdaagse (bedrijfs-) trainingen.
Door de centrale ligging van Vinkeveen, en de uitstekende bereikbaarheid vanaf de A2 (Amsterdam en Utrecht) kan gesproken worden over een unieke ontmoetingsplek midden in Het Groene Hart.

De accommodatie biedt plaats aan maximaal 75 slaapplaatsen, verdeeld over kamers voor twee tot zes personen. De kamers zijn eenvoudig maar ruim waarbij er uiteraard op elke kamer koud en warm stromend water aanwezig is. De douches en toiletten zijn te vinden op de gangen. Centraal in dit gebouw ligt de recreatie- en eetzaal met aansluitend een groot terras aan het water. Vanuit de professioneel ingerichte keuken maaltijden worden de maaltijden verzorgd.

Aantal slaapvertrekken: 21 (2-, 3-, 4-, 5- en 6-persoonskamers);
Aantal douches: 8 stuks;
Aantal toiletten: 10 stuks;

Het Droogdok is te huur voor groepen vanaf 20 personen. Naast een basistarief per gelegenheid en de vaste eindschoonmaakkosten (borgstelling) hanteren we een overnachtingsprijs per persoon. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan welke zal worden samengesteld aan de hand van uw specifieke wensen.

Wanneer u geïnteresseerd bent geven wij graag een rondleiding door de accommodatie en bespreken we de mogelijkheden voor uw evenement.

Overnachten in Amsterdam of Utrecht, maar geen behoefte aan de drukte? Of op zoek naar een betaalbare slaapplek in een landelijke omgeving? Bij Vinkeveen Haven vindt u een Bed&Breakfast aan het water met een prachtig en rustgevend uitzicht over de Vinkeveense Plassen. Op korte afstand van deze steden en midden in het Groene Hart, biedt dit de ideale uitvalsbasis voor uw logies adres.

Ook voor groepen vindt u hier uitstekende mogelijkheden voor een meerdaags verblijf. Een geschikte locatie voor een jeugdkamp als ook de gezellige accommodatie voor een weekend met familie of vrienden.

De fraaie omgeving, het recreatie aanbod en de bereikbaarheid van de grote stad zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen.

Prijzen van Groepsaccommodatie Het Droogdok

In de omgeving van Groepsaccommodatie Het Droogdok


De faciliteiten van Groepsaccommodatie Het Droogdok

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over Groepsaccommodatie Het Droogdok

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Herenweg 144
3645DT  vinkeveen
Telefoonnummer:  0297 - 26 19 90

Video van Groepsaccommodatie Het Droogdok