De Strandhoeve

Algemene Informatie


De Strandhoeve
Uiterdijkenweg 59
8372 VL  Baarlo
 53    15   15
SuyderZee
Gezellige zithoek
Woonkamer met bar
Woonkamer
Keuken met eettafel
Ruime keuken
2 persoons slaapkamer
Hoog/laag bed
Veilig slapen
Aangepast sanitair

Groepsaccommodatie SuyderZee - Baarlo - Overijssel - max. 53 Personen

Rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie 'SuyderZee' is onderdeel van de Strandhoeve. De gehele groepsaccommodatie is drempelvrij en heeft extra brede deuren. Er zijn twee slaapkamers op de begane grond volledig aangepast voor mindervaliden, met hoog-laag bedden en een 'XY-transfersysteem'. Op verzoek kan de Strandhoeve veel ondersteunende faciliteiten voor u verzorgen die zorgen voor een extra comfortabel verblijf. Zoals bijvoorbeeld tilliften, beugels in het toilet en de douche, douchezitjes en extra hoog-laagbedden. In de hal zijn twee mindervalidentoileten aanwezig. De eerste verdieping is per lift bereikbaar.

De ruime keuken is voorzien van goede apparatuur. Ook is er een bar met tap, bbq mogelijkheden en een houtgestookte pizzaoven. De accommodatie heeft een grote tuin met terras en speelveld. Elke slaapkamer beschikt over boxspringbedden en een eigen luxe badkamer. 

De strandhoeve is een luxe en sfeervolle vijfsterren groepsaccommodatie gelegen op het voormalige Zuiderzeestrand. De accommodatie bestaat uit twee delen: ‘OudLand’, met negen kamers tot 31 personen en ‘Nieuwland’, met zes kamers tot 22 personen. OudLand en NieuwLand zijn ook te koppelen en kunnen ook als een geheel voor 53 personen worden geboekt.
Recreatievoorzieningen ter plekke
Behalve de vele mogelijkheden die de omgeving biedt, hoeft u zich in en bij deze mooie accommodatie niet te vervelen. Groepsaccommodatie SuyderZee is onderdeel van De Strandhoeve. Dit activiteitencentrum heeft zo'n zestig actieve, recreatieve en creatieve activiteiten voor u in petto. Speel CSI, Ik Hou van Holland of Wie is de Mol, of zoek puzzelend uw weg met de Tuk Tuk, step of kano. Wij organiseren activiteiten op maat voor iedere doelgroep.

Omgeving
Het historische handelsstadje Blokzijl en Nationaal Park Weerriben-Wieden liggen op een steenworp afstand. Ook het bekende plaatsje Giethoorn ligt op slechts 10 autominuten van onze accommodatie. De groepsaccommodatie SuyderZee is gelegen op een 'drieprovincieënpunt', te weten: De Noordoostpolder met zijn weidse uitzichten, Friesland met zijn vele historische steden en walhalla voor watersportliefhebbers en Overijsel met het prachtige natuurgebied de Weerribben.


Prijzen van

Groepsaccommodatie SuyderZee

In de omgeving van

Groepsaccommodatie SuyderZee

Stadscentrum1.5 km

De faciliteiten van

Groepsaccommodatie SuyderZee

Algemene filters

Rolstoeltoegankelijk
Centrale verwarming
Boxspringbedden

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats

Faciliteiten Keuken

Oven
Vaatwasser
Keuken
Koffiezetter
Koelkast

Faciliteiten Accommodatie

TV
Wi-Fi
Radio

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie SuyderZee

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Uiterdijkenweg 59
8372 VL  Baarlo
Telefoonnummer:  0527 203791

Video van SuyderZee

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

SuyderZee