Algemene Informatie


 
Jorishoeve buiten
Het zitgedeelte van De Jorishoeve
samen ontbijten
Voldoende ruimte voor allerelei activiteiten
Slaapkamer
Aangepaste badkamer
Uitzicht van uit slaapkamer
Gezellig buiten zitten met elkaar
Jorishoeve met picknicktafels

Groepsaccommodatie - - - max. Personen

Aanpassingen m.b.t. corona maatregelen: Bestaat je groep uit maximaal 9 verschillende huishoudens? Dan kun je met 28 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 23 personen in De Jorishoeve overnacht. Worden beide leefruimtes gehuurd en gebruikt dan maakt het aantal huishoudens niet uit! Kosten extra leefruimte 150,- euro.

Jongeren de onder 18 worden hierbij niet meegerekend omdat zij geen afstand tot elkaar hoeven te houden.

De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) bestaat uit twee gedeelten: De Joris en De Hoeve. U kunt deze kleurrijke ruimtes apart of in zijn geheel huren. De ruimtes zijn verbonden door een hal met een grootschaakspel. De Jorishoeve heeft 2-persoonskamers met boxspringbedden. De slaapkamers beneden hebben een eigen badkamer. Op deze kamers is er de mogelijkheid om een hoog-laag bed te plaatsen. Achter de Jorishoeve is uw parkeergelegenheid.

Voorzieningen van de Jorishoeve:
- 10 douches
- 13 toiletten
- 12 slaapkamers boven
- 2 slaapkamer begaande grond
- Extra leefruimte bij te huren
- Ruime open keuken
- Wi-Fi

De Wolfskuil is gelegen tussen de rivieren Vecht en Regge bij het mooie stadje Ommen. De vier goed verzorgde groepsaccommodaties liggen midden in 16 hectare bos. De Wolfskuil biedt uiteenlopende groepen een avontuurlijk verblijf met mogelijkheden voor activiteiten en dat tegen een acceptabele prijs. De vier accommodaties zijn kleurrijk ingericht en hebben allemaal een eigen buitenruimte. De accommodaties zijn geschikt voor alle seizoenen.


De Blokhut (22 personen) ligt vlakbij een zandkuil. Het biedt veel privacy en rust. De Repelaerhoeve (35 mensen) kijkt uit over de rivier de Regge. Er is een aparte zithoek naast de grote leef- en eetruimte. De Mowglihut (22 personen)heeft op het terras een buitenhaard. De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) heeft in de hal een groot schaakspel. Er zijn slaapkamers voor 2 personen, op deze manier behoudt u uw privacy. Lekker kamperen met elkaar? Vanaf 10 personen heeft u een eigen kampeerveld. Ontdek hoe gezellig dat is!


Jong en oud vermaakt zich volop bij De Wolfskuil. Vanuit alle accommodaties loopt u zo het bos in. U kunt naar hartenlust fietsen naar plaatsjes als Den Ham en Dalfsen door de mooie omgeving van het Vechtdal met heide, rivieren, heuvels en bos. Voor een kop koffie komt u de pittoreske plaatsjes tegen zoals Den Ham, Beerze en Dalfsen. Kenmerkend voor Overijssel zijn de landgoederen, waarvan Vilsteren en Rechteren in de directe omgeving te vinden zijn. In de directe omgeving is Vilsteren en Rechteren te vingen met mooie landgoederen. U bent in de buurt van de Hanzestad Zwolle, Avonturenpark Hellendoorn en Dierenpark Emmen.

Op het terrein van de Wolfskuil vindt u een sportveld, speeltoestellen, tafeltennistafels en een Outdoor bos. Er is een speel-o-theek met onder andere zeskamp materiaal en klootschieten. In het Outdoor bos kunt u onder begeleiding in teamverband op 18 verschillende manieren het bos door. En wat dacht u van om een fotokompastocht? Of kanoën? U kunt zelf gaan barbecueën, pizzabakken, koken op open vuur of een buffet laten bezorgen. Wij helpen u graag met een op maatgemaakt programma!

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Jorishoeve

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Jorishoeve


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Jorishoeve

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Jorishoeve

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Video van

Mijn laatst bekeken plekken