Algemene Informatie


 
Lekker buiten zitten op het terras van De Hoeve
De Hoeve binnen
De woonkamer
De keuken
De hal met schaakstukken
Er is een aangepaste badkamer
Een van de slaapkamers
Het uitzicht van uit een van de slaapkamers
Samen ontbijten in de Hoeve
Gezellig samen buiten genieten
De gehele Jorishoeve

Groepsaccommodatie - - - max. Personen

Aanpassingen i.v.m. corona maatregelen: Met 16 verschillende huishoudens kun je komen overnachten in De Hoeve, de woonkamer is namelijk heel ruim (omdat deze ruimte normaal gesproken door grote groepen gebruikt wordt, als deze de gehele Jorishoeve afhuren). Jongeren de onder 18 worden hierbij niet meegerekend omdat zij geen afstand tot elkaar hoeven te houden.

NB. Normaal gesproken gebruik je een gezamenlijke hal met diegene die De Joris huurt. Dit doen we nu niet, diegene die De Joris huurt gebruikt de zijdeur en jullie als enige de hoofdingang. Je hebt dus alles voor jezelf.

Het grote gedeelte van de Jorishoeve is De Hoeve. Deze accommodatie is geschikt voor 16 personen. Wanneer De Jorishoeve verhuurd is wordt de leefruimte van De Hoeve gebruikt. Om deze reden heeft de Hoeve een ruime leefruimte en open keuken waar plaats is voor 28 personen. Bij deze accommodatie is, net zoals bij De Joris, een beneden slaapkamer met sanitair voor mindervaliden. In deze slaapkamer is er ruimte voor een hoog-laag bed. Boven zijn er 7 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn ingericht voor 2 personen en hebben boxspringbedden.

Voorzieningen De Hoeve:
- 5 douches
- 7 toiletten
- 7 slaapkamers boven
- 1 slaapkamer begaande grond

De Wolfskuil is gelegen tussen de rivieren Vecht en Regge bij het mooie stadje Ommen. De vier goed verzorgde groepsaccommodaties liggen midden in 16 hectare bos. De Wolfskuil biedt uiteenlopende groepen een avontuurlijk verblijf met mogelijkheden voor activiteiten en dat tegen een acceptabele prijs. De vier accommodaties zijn kleurrijk ingericht en hebben allemaal een eigen buitenruimte. De accommodaties zijn geschikt voor alle seizoenen.


De Blokhut (22 personen) ligt vlakbij een zandkuil. Het biedt veel privacy en rust. De Repelaerhoeve (35 mensen) kijkt uit over de rivier de Regge. Er is een aparte zithoek naast de grote leef- en eetruimte. De Mowglihut (22 personen)heeft op het terras een buitenhaard. De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) heeft in de hal een groot schaakspel. Er zijn slaapkamers voor 2 personen, op deze manier behoudt u uw privacy. Lekker kamperen met elkaar? Vanaf 10 personen heeft u een eigen kampeerveld. Ontdek hoe gezellig dat is!


Jong en oud vermaakt zich volop bij De Wolfskuil. Vanuit alle accommodaties loopt u zo het bos in. U kunt naar hartenlust fietsen naar plaatsjes als Den Ham en Dalfsen door de mooie omgeving van het Vechtdal met heide, rivieren, heuvels en bos. Voor een kop koffie komt u de pittoreske plaatsjes tegen zoals Den Ham, Beerze en Dalfsen. Kenmerkend voor Overijssel zijn de landgoederen, waarvan Vilsteren en Rechteren in de directe omgeving te vinden zijn. In de directe omgeving is Vilsteren en Rechteren te vingen met mooie landgoederen. U bent in de buurt van de Hanzestad Zwolle, Avonturenpark Hellendoorn en Dierenpark Emmen.


Op het terrein van de Wolfskuil vindt u een sportveld, speeltoestellen, tafeltennistafels en een Outdoor bos. Er is een speel-o-theek met onder andere zeskamp materiaal en klootschieten. In het Outdoor bos kunt u onder begeleiding in teamverband op 18 verschillende manieren het bos door. En wat dacht u van om een fotokompastocht? Of kanoën? U kunt zelf gaan barbecueën, pizzabakken, koken op open vuur of een buffet laten bezorgen. Wij helpen u graag met een op maatgemaakt programma!

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Hoeve

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Hoeve


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Hoeve

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Hoeve

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Video van

Mijn laatst bekeken plekken