Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Algemene Informatie


Groepsaccommodatie De Wolfskuil
Wolfskuil 15
7731 AP  Ommen
 15    6   5
Buiten op het terras
De open keuken met eetgedeelte Joris
Een potje schaak spelen op de gang
een van de slaapkamers
Er is een aangepast toilet
Het bos is te zien vanuit het keukenraam
Het gezellige zitgedeelte van De Joris
Joris is een gedeelte van de Jorishoeve

Groepsaccommodatie Joris - Ommen - Overijssel - max. 15 Personen

De Joris is het kleinere gedeelte van De Jorishoeve. Deze moderne en kleurrijke accommodatie is geschikt voor 12 personen. De accommodatie beschikt over een open keuken. De Joris heeft één slaapkamer beneden met invalide sanitair. In deze kamer is er ruimte voor een hoog-laag bed. Boven bevinden zich 5 tweepersoonskamers met kledingkast. Alle kamers zijn voorzien van boxspringbedden.

Voorzieningen de Joris:
- 5 douches
- 6 toiletten
- 5 slaapkamers boven
- 1 slaapkamer begaande grond

De Wolfskuil is gelegen tussen de rivieren Vecht en Regge bij het mooie stadje Ommen. De vier goed verzorgde groepsaccommodaties liggen midden in 16 hectare bos. De Wolfskuil biedt uiteenlopende groepen een avontuurlijk verblijf met mogelijkheden voor activiteiten en dat tegen een acceptabele prijs. De vier accommodaties zijn kleurrijk ingericht en hebben allemaal een eigen buitenruimte. De accommodaties zijn geschikt voor alle seizoenen.


De Blokhut (22 personen) ligt vlakbij een zandkuil. Het biedt veel privacy en rust. De Repelaerhoeve (35 mensen) kijkt uit over de rivier de Regge. Er is een aparte zithoek naast de grote leef- en eetruimte. De Mowglihut (22 personen)heeft op het terras een buitenhaard. De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) heeft in de hal een groot schaakspel. Er zijn slaapkamers voor 2 personen, op deze manier behoudt u uw privacy. Lekker kamperen met elkaar? Vanaf 10 personen heeft u een eigen kampeerveld. Ontdek hoe gezellig dat is!


Jong en oud vermaakt zich volop bij De Wolfskuil. Vanuit alle accommodaties loopt u zo het bos in. U kunt naar hartenlust fietsen naar plaatsjes als Den Ham en Dalfsen door de mooie omgeving van het Vechtdal met heide, rivieren, heuvels en bos. Voor een kop koffie komt u de pittoreske plaatsjes tegen zoals Den Ham, Beerze en Dalfsen. Kenmerkend voor Overijssel zijn de landgoederen, waarvan Vilsteren en Rechteren in de directe omgeving te vinden zijn. In de directe omgeving is Vilsteren en Rechteren te vingen met mooie landgoederen. U bent in de buurt van de Hanzestad Zwolle, Avonturenpark Hellendoorn en Dierenpark Emmen.

Op het terrein van de Wolfskuil vindt u een sportveld, speeltoestellen, tafeltennistafels en een Outdoor bos. Er is een speel-o-theek met onder andere zeskamp materiaal en klootschieten. In het Outdoor bos kunt u onder begeleiding in teamverband op 18 verschillende manieren het bos door. En wat dacht u van om een fotokompastocht? Of kanoën? U kunt zelf gaan barbecueën, pizzabakken, koken op open vuur of een buffet laten bezorgen. Wij helpen u graag met een op maatgemaakt programma!

 

Prijzen van

Groepsaccommodatie Joris

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Joris


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Joris

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Joris

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Wolfskuil 15
7731 AP  Ommen
Telefoonnummer:  0529-45 16 31

Video van Joris

Mijn laatst bekeken plekken

Joris