Groepsherberg De Burinks Hof

Algemene Informatie


Groepsherberg De Burinks Hof
Haaksbergerweg 37
7481 RR  Haaksbergen
 42
1
2
3
4
5
6
7

Groepsaccommodatie De Hofstee - Haaksbergen - Overijssel - max. 42 Personen

Voor grote families is de Hofstee geschikt. U kunt hier overnachten tot ongeveer 40 personen. Er zijn meerdere slaapkamers van 2 tot 8 personen. De keuken is geschikt om maaltijden te koken voor een grote groep. Vanaf de keuken loopt u de sfeervolle eetzaal in voorzien van grote tafels met leren stoelen.

Ook hier is een serre met open haard waar u op de grote luxe zitbanken heerlijk kunt bijkletsen of rustig kunt bijkomen en genieten van een gezellig samenzijn. Vanaf het terras heeft u een heerlijk uitzicht over groene weilanden. Op de sportvelden rondom het huis kan jong en oud zich goed vermaken. En voor de kinderen is er een prachtige speeltuin met een grote speeltuin.

Groepsherberg de Burink's Hof is een groepsaccommodatie met 2 huizen, de Borgstee en de Hofstee. Gezamenlijk worden deze huizen verhuurd als de Burink's Hof, geschikt tot zeker 70 personen. De Burink's Hof ligt in Buurse vlakbij de grens met Duitsland. Een gezellige accommodatie vooral geschikt voor families en gezinnen met kinderen, scholen, vriendengroepen en verenigingen.

Rondom het huis is van alles te doen, zoals tenissen, jeu-de-boulen, tafeltennissen, volleyballen of een balspel op het grote sportveld. De kleintjes kunnen spelen in de speeltuin. In Buurse kunt u wandelen of fietsen door een prachtig natuurgebied, op loopafstand van de Burink's Hof. Er zijn meerdere speeltuinen voor binnen en buiten, zwembaden, musea, restaurantjes, etc in de buurt. In de wintermaanden is de ijsbaan Twente geopend met een geweldige ijsbaan. Kortom bent u op zoek naar een leuk huis in een landelijke omgeving waar jong en oud zich kan vermaken neemt u dan snel contact op met ons.

 

Rondom het huis is van alles te doen, zoals tenissen, jeu-de-boulen, tafeltennissen, volleyballen of een balspel op het grote sportveld. De kleintjes kunnen spelen in de speeltuin. In Buurse kunt u  wandelen of fietsen door een prachtig natuurgebied, op loopafstand van de Burink's Hof. Er zijn meerdere speeltuinen voor binnen en buiten, zwembaden, musea, restaurantjes, etc in de buurt. In de wintermaanden is de ijsbaan Twente geopend met een geweldige ijsbaan. Kortom bent u op zoek naar een leuk huis in een landelijke omgeving waar jong en oud zich kan vermaken neemt u dan snel contact op met ons.

Foto´s van

Groepsaccommodatie De Hofstee

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Hofstee

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Hofstee


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Hofstee

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Hofstee

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Haaksbergerweg 37
7481 RR  Haaksbergen
Telefoonnummer:  053-569 6458

Video van De Hofstee

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

De Hofstee