De Eikenhorst

Algemene Informatie


De Eikenhorst
Duivenslaagte 1b
8346 KH  De Bult
 20    10   6
De_Eikenhorst2
De_Eikenhorst3
De_Eikenhorst4
De_Eikenhorst5
De_Eikenhorst6
De_Eikenhorst7

Omschrijving van

Groepsaccommodatie De Eikenhorst

“De Eikenhorst” is een ruim vakantiehuis ( 400 m2) voor groepen van 15 - 30 personen. Dit landhuis ligt op 2 ha. grond, waarvan ruim 1 ha. eigen bos. Aan de zonzijde heeft “De Eikenhorst” een ruim en zonnig terras en een groot grasveld. Voor de kinderen is er een klimrek, schommel, zandbak en air trampoline en niet te vergeten een tafeltennistafel.

“De Eikenhorst” heeft een zeer ruime woonkamer van 130 m2. In het eetgedeelte is ingericht voor 30 personen. Als u T.V. wilt kijken of lekker rond de openhaard wilt zitten kan dat op één van de banken die in de zithoek staan. Daarnaast is er een grote serre waar u met gemak met 30 mensen kunt koffie drinken, borrelen of een spelletje kunt doen.

Aansluitend aan de woonkamer en aan de serre ligt een ruim en zonnig terras.

De ruime keuken van “De Eikenhorst” is van alle gemakken voorzien. Koffiemachine, afwasmachine, oven en magnetron en uiteraard voldoende servies en bestek e.d. In de keuken staat een koel- vrieskast. In een aparte ruimte staat een wasmachine, droogtrommel en nog een koelkast voor extra koelruimte.

"De Eikenhorst" heeft 10 slaapkamers. Er zijn 2, 3 en 4 persoons kamers.

Sanitaire voorzieningen
In totaal zijn er 6 badkamers. Drie ervan zijn op de grote 4 persoons-slaapkamers. De andere drie badkamers zijn op de gang. In één badkamer is een ligbad aanwezig. Drie badkamers zijn aangepast voor rolstoelgebruikers.

Wifi verbinding
In "De Eikenhorst" is een gratis draadloze internetverbinding.

"De Eikenhorst" ligt in de kop van Overijssel op 5 km afstand van Steenwijk, in het natuurgebied van “De Woldberg” en “De Eese.

In dit enorme gebied van ruim 1.500 hectare vindt u bossen, heidevelden, weilanden, leuke boerderijtjes, een echt kasteeltje en “De Eikenhorst”. Deze luxe 5 ***** accommodatie ligt op 2 ha. eigen grond. Via ons eigen bos loopt of fietst u dus zo het mooie natuurgebied in.

“De Eikenhorst” is de ideale vakantiehuis voor familie, vriendenreünie, vakantie voor groepen uit de zorg, meerdaagse training, workshop, etc. Uw groep verblijft er als enige en heeft dus optimale privacy. De accommodatie ligt 200 mtr van de weg en er is veel ruimte in en om het huis.

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Eikenhorst

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Eikenhorst


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Eikenhorst

Algemene filters

Huisdier toegestaan
Open haard
Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras

Faciliteiten Accommodatie

Wi-Fi

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Eikenhorst

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Duivenslaagte 1b
8346 KH  De Bult
Telefoonnummer:  06-53697500

Mijn laatst bekeken plekken

De Eikenhorst