Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Algemene Informatie


Groepsaccommodatie De Wolfskuil
Wolfskuil 15
7731 AP  Ommen
 22    4   3
De gezellige Mowglihut
Binnenkant Mowglihut
Zitgedeelte Mowglhut
Slaapkamer Mowglihut
Samen buiten genieten, er is ook een buitenhaard.
Voor de kleintjes is er een zanbak en speelhuisje
Klimtoren
Tegenover de Mowglihut is een sportveld
Het bos vlakbij De Mowglihut
5

Groepsaccommodatie De Mowglihut - Ommen - Overijssel - max. 22 Personen

Aanpassingen i.v.m. de corona maatregelen: Bestaat je groep uit maximaal vier verschillende huishoudens? Dan kun je met 15 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 12 personen in de Mowglihut overnachten. Jongeren de onder 18 worden hierbij niet meegerekend omdat zij geen afstand tot elkaar hoeven te houden.

In de Mowglihut kunnen groepen tot 22 personen verblijven. Er is een open keuken met een comfortabele zithoek en een sfeervolle eetzaal. Buiten beschikt u over een eigen buitenhaard. Achter de accommodatie is een speeltuin met rekstok, schommel, dambord en schaakspel.

Voorzieningen de Mowglihut:
- 3 douches
- 4 toiletten
- 2 persoonskamer begaande grond, geschikt voor mindervaliden
- 6 persoonskamer boven
- 2 x 7 persoonskamer boven

De Wolfskuil is gelegen tussen de rivieren Vecht en Regge bij het mooie stadje Ommen. De vier goed verzorgde groepsaccommodaties liggen midden in 16 hectare bos. De Wolfskuil biedt uiteenlopende groepen een avontuurlijk verblijf met mogelijkheden voor activiteiten en dat tegen een acceptabele prijs. De vier accommodaties zijn kleurrijk ingericht en hebben allemaal een eigen buitenruimte. De accommodaties zijn geschikt voor alle seizoenen.


De Blokhut (22 personen) ligt vlakbij een zandkuil. Het biedt veel privacy en rust. De Repelaerhoeve (35 mensen) kijkt uit over de rivier de Regge. Er is een aparte zithoek naast de grote leef- en eetruimte. De Mowglihut (22 personen)heeft op het terras een buitenhaard. De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) heeft in de hal een groot schaakspel. Er zijn slaapkamers voor 2 personen, op deze manier behoudt u uw privacy. Lekker kamperen met elkaar? Vanaf 10 personen heeft u een eigen kampeerveld. Ontdek hoe gezellig dat is!


Jong en oud vermaakt zich volop bij De Wolfskuil. Vanuit alle accommodaties loopt u zo het bos in. U kunt naar hartenlust fietsen naar plaatsjes als Den Ham en Dalfsen door de mooie omgeving van het Vechtdal met heide, rivieren, heuvels en bos. Voor een kop koffie komt u de pittoreske plaatsjes tegen zoals Den Ham, Beerze en Dalfsen. Kenmerkend voor Overijssel zijn de landgoederen, waarvan Vilsteren en Rechteren in de directe omgeving te vinden zijn. In de directe omgeving is Vilsteren en Rechteren te vingen met mooie landgoederen. U bent in de buurt van de Hanzestad Zwolle, Avonturenpark Hellendoorn en Dierenpark Emmen.


Op het terrein van de Wolfskuil vindt u een sportveld, speeltoestellen, tafeltennistafels en een Outdoor bos. Er is een speel-o-theek met onder andere zeskamp materiaal en klootschieten. In het Outdoor bos kunt u onder begeleiding in teamverband op18 verschillende manieren het bos door. En wat dacht u van foto kompastocht? Of kanoën? U kunt zelf gaan barbecueën of pizza bakken met onze pizzaoven. Een buffet kan ook voor geregeld worden. Wij helpen u graag met een op maatgemaakt programma!

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Mowglihut

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Mowglihut


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Mowglihut

Algemene filters

Eenpersoonsbedden

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Picknick set
BBQ
Boslocatie

Faciliteiten Keuken

Vaatwasser
Keuken
Koffiezetter
Koelkast
Diepvrieskast

Faciliteiten Accommodatie

TV
Radio
CD Speler

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Mowglihut

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Wolfskuil 15
7731 AP  Ommen
Telefoonnummer:  0529-45 16 31

Video van De Mowglihut

Mijn laatst bekeken plekken

De Mowglihut