Algemene Informatie


 
De Blokhut ligt op een toplocatie: midden in het bos bij een zandkuil.
9
Binnenkant Blokhut
Samen gezellig rond een kampvuur muziek maken
Zo eenvoudig kun je plezier hebben met elkaar! Een mooi verhaal vertellen als docent doe je natuurlijk verkleed als spook.
3
5
Lekker spelen in de zandkuil
Naast de Blokhut ligt een zankuil waar kinderen kunnen spelen en volwassen bijvoorbeeld vergaderen
Tafeltennis bij De Blokhut
6

Groepsaccommodatie - - - max. Personen

Aanpassingen i.v.m. de corona maatregelen: Bestaat je groep uit maximaal vier verschillende huishoudens? Dan kun je met 15 personen komen overnachten. Wil je met meerdere huishoudens komen dan kun je met 12 personen in de Blokhut overnachten. Jongeren de onder 18 worden hierbij niet meegerekend omdat zij geen afstand tot elkaar hoeven te houden.

Op een idyllisch plek in het bos, naast de wolfskuil, ligt de Blokhut. Een accommodatie waar 22 personen kunnen verblijven. Buiten heeft u een zes meter lange picknicktafel. Er is een open keuken en een comfortabele zithoek rondom een sfeervolle gaskachel. De Blokhut is een ideale plek voor kinderen om onbezorgd hutten te bouwen, bosspellen te doen of bomen klimmen.

Voorzieningen de Blokhut:

4 douches
3 toiletten
3 persoonskamer begaande grond
4 persoonskamer boven
7 persoonskamer boven
8 persoonskamer boven

De Wolfskuil is gelegen tussen de rivieren Vecht en Regge bij het mooie stadje Ommen. De vier goed verzorgde groepsaccommodaties liggen midden in 16 hectare bos. De Wolfskuil biedt uiteenlopende groepen een avontuurlijk verblijf met mogelijkheden voor activiteiten en dat tegen een acceptabele prijs. De vier accommodaties zijn kleurrijk ingericht en hebben allemaal een eigen buitenruimte. De accommodaties zijn geschikt voor alle seizoenen.


De Blokhut (22 personen) ligt vlakbij een zandkuil. Het biedt veel privacy en rust. De Repelaerhoeve (35 mensen) kijkt uit over de rivier de Regge. Er is een aparte zithoek naast de grote leef- en eetruimte. De Mowglihut (22 personen)heeft op het terras een buitenhaard. De modern ingerichte Jorishoeve (12-28 personen) heeft in de hal een groot schaakspel. Er zijn slaapkamers voor 2 personen, op deze manier behoudt u uw privacy. Lekker kamperen met elkaar? Vanaf 10 personen heeft u een eigen kampeerveld. Ontdek hoe gezellig dat is!


Jong en oud vermaakt zich volop bij De Wolfskuil. Vanuit alle accommodaties loopt u zo het bos in. U kunt naar hartenlust fietsen naar plaatsjes als Den Ham en Dalfsen door de mooie omgeving van het Vechtdal met heide, rivieren, heuvels en bos. Voor een kop koffie komt u de pittoreske plaatsjes tegen zoals Den Ham, Beerze en Dalfsen. Kenmerkend voor Overijssel zijn de landgoederen, waarvan Vilsteren en Rechteren in de directe omgeving te vinden zijn. In de directe omgeving is Vilsteren en Rechteren te vingen met mooie landgoederen. U bent in de buurt van de Hanzestad Zwolle, Avonturenpark Hellendoorn en Dierenpark Emmen.


Op het terrein van de Wolfskuil vindt u een sportveld, speeltoestellen, tafeltennistafels en een Outdoor bos. Er is een speel-o-theek met onder andere zeskamp materiaal en klootschieten. In het Outdoor bos kunt u onder begeleiding in teamverband op 18 verschillende manieren het bos door. En wat dacht u van een GPS tocht? Of kanoën? U kunt zelf gaan barbecueën of maaltijden uit een restaurant laten bezorgen. Wij helpen u graag met een op maatgemaakt programma!

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Blokhut

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Blokhut


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Blokhut

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Blokhut

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Video van

Mijn laatst bekeken plekken