Buitengoed Fredeshiem

Algemene Informatie


Buitengoed Fredeshiem
Eiderberg 2
8346 KJ  De Bult
 2    35
2
3
4
5
Buitengoed Fredeshiem De Bult Overijssel
Buitengoed Fredeshiem De Bult Overijssel

Groepsaccommodatie Groepshotel - De Bult - Overijssel - max. 2 Personen

Het groepshotel herbergt 35 gerieflijk ingerichte één- en tweepersoonskamers (met douche, toilet, telefoon, flatscreen-tv), alle op de begane grond en veelal met eigen terras en uitzicht op het bos. De zes prima geoutilleerde zalen lenen zich bij uitstek voor zeer verschillend gebruik: een huiskamersfeer met bar, gashaard en eigen terras, een rietgedekte kapel met huispijporgel en piano, van alle gemakken voorziene vergaderzalen, een gezellige recreatiezaal met podium, bar en ruim terras, een werkruimte annex atelier. En in het karakteristieke Restaurant Vondel serveren onze medewerkers de heerlijkste gerechten, wijnen en cappuccino en verzorgen ze graag uw feestelijke bijeenkomst.

Neem de tijd…. bij Buitengoed Fredeshiem!

Buitengoed Fredeshiem… Het ligt er werkelijk schitterend, daar in het bosrijke gebied van ‘Waterreijk Weerribben Wieden’ (Giethoorn, Blokzijl, Steenwijk). Verscholen op het veertien ha eigen lommerrijke domein staan uiteenlopende (groeps)accommodaties. Buitengoed Fredeshiem biedt alles om ook úw verblijf tot een onvergetelijke tijd te maken!

Bosrijk gelegen tussen Zwolle en Heerenveen liggen op een steenworp afstand schilderachtige stadjes en gezellige dorpjes en indrukwekkende natuurgebieden als de Nationale Parken Weerribben-Wieden en het Drents Friese Wold. Zin in een uitstapje? Breng een bezoek aan bijv het Drents museumdorp Orvelte, het overdekte Speelstad Oranje, de kleurrijke Orchideeënhoeve, een hunebed, ijsstadion Thialf… of ga punteren of kanoën door het idyllische Giethoorn.

Op het buitengoed bevinden zich o.a. een groepshotel met het sfeervolle Restaurant Vondel en uiteenlopende accommodaties, zoals de exclusieve groepsverblijven Stins en State, het rietgedekte groepsboerderijtje Hiemsherne en zeven comfortabele vakantiehuizen. De recreatiemogelijkheden op Buitengoed Fredeshiem zijn al net zo afwisselend als de omgeving: wandelen, fietsen en skelteren (beide te huur), gratis entree voor het overdekte zwembad, klootschieten, GPS-en, MTB-en, handboogschieten, een Inspiratiepad, enz. Onze medewerkers stellen desgewenst ook graag een volledig verzorgd arrangement voor u op maat samen, incl. excursies, vervoer, inleidingen en muziek!

Kom naar Buitengoed Fredeshiem, voor een buitengewone tijd…

Prijzen van

Groepsaccommodatie Groepshotel

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Groepshotel


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Groepshotel

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Groepshotel

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Eiderberg 2
8346 KJ  De Bult
Telefoonnummer:  0521-53 51 00

Video van Groepshotel

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

Groepshotel