Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Algemene Informatie


Groepsaccommodatie De Wolfskuil
Wolfskuil 15
7731 AP  Ommen
 35    0
De groepstent en keukentent
Kamperen met een groep heel gezellig
Onze slaaptenten
11
3
Kampvuur
Onze groepstent
15
9
8
16
Schoolkamp van middelbare school
14
17
18
4
6

Groepsaccommodatie Groepskamperen - Ommen - Overijssel - max. 35 Personen

Aanpassingen aantallen iv.m. corona maatregelen:

Groepskamperen is weer mogelijk. Je kunt als groep komen als je met maximaal 6 verschillende huishoudens komt, totaal 30 personen. Meerdere huishoudens kan maar dan moet je voor iedere huishouden een kampeermiddel hebben. Je kunt dan met 25 personen komen. Er staat een groepstent waar je samen kunt zitten, op gepaste afstand.

Op kampeerveld De Den neem je eigen slaaptenten mee. Bij de beuk staan 8 slaaptenten waar je per huishouden in kunt overnachten of met kinderen/jongeren onde de 18. Heb je meer slaapplekken nodig, neem dan even contact met ons op.

De Wolfskuil is gelegen tussen de rivieren Vecht en Regge bij het mooie stadje Ommen. De twee groepskampeer plekken liggen midden in 16 hectare bos. De Wolfskuil biedt uiteenlopende groepen een avontuurlijk verblijf met mogelijkheden voor activiteiten en dat tegen een acceptabele prijs.

Lekker kamperen met elkaar. Vanaf 10 personen heeft u een eigen kampeerveld. Ontdek hoe gezellig dat is om echt met uw eigen groep een terrein voor u zelf te hebben. Er is een mooie groepstent met tafels en banken aanwezig. Daarnaast een open keukentent waar u als u dat wilt gebruik kunt maken van onze kooktoestel. Er is een servicekast en koelkast aanwezig die u gratis kunt gebruiken. Zelf geen tenten? Geen probleem op een van de velden staan onze eigen slaaptenten. Wel zo makkelijk.

Jong en oud vermaakt zich volop bij De Wolfskuil. Vanuit de groepskampeervelden loopt u zo het bos in. U kunt naar hartenlust fietsen door de mooie omgeving van het Vechtdal met heide, rivieren, heuvels en bos. Voor een kop koffie komt u de pittoreske plaatsjes tegen zoals Den Ham, Beerze en Dalfsen. U bent in de buurt van de Hanzestad Zwolle, Avonturenpark Hellendoorn en Wildland in Emmen.

Op het terrein van de Wolfskuil vindt u een sportveld, speeltoestellen, tafeltennistafels en een Outdoor bos. Er is een speel-o-theek met heel veel spelen zoals zeskamp materiaal, reuze jenga, klootschieten etc.. In het Outdoor bos kunt u onder begeleiding in teamverband op 18 verschillende manieren het bos door. En wat dacht u van om een fotokompastocht? Of kanoën op de Vecht of een safari met fluitsterboot op de Regge? U kunt zelf gaan barbecueën, pizzabakken, koken op open vuur of een buffet laten bezorgen. Wij helpen u graag met een op maatgemaakt programma!

Prijzen van

Groepsaccommodatie Groepskamperen

Prijzen 2019/2020

Den, met eigen tenten

Halve midweek € 17,50

Midweek € 30,-

Weekend € 22,50

Week € 40,-

Beuk, met onze slaaptenten

Halve midweek € 27,50

Midweek € 43,-

Weekend € 30,50

Week € 58,50

Prijzen zijn inclusief gebruik van onze groepstent met banken, tafels en verlichting. Gebuik van keukentent met koelkast en servicekast. Eventueel kunt u gebruik maken van ons gasfornuis (u betaalt dan voor het gas). Exclusief toeristenbelasting van € 1,05 per persoon per nacht. Borg € 200,-. Kampvuur is toegestaan als u onze vuurschaal plus hout gebruikt.

 

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Groepskamperen


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Groepskamperen

Algemene filters

Huisdiervrij

Faciliteiten Keuken

Oven

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Groepskamperen

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Wolfskuil 15
7731 AP  Ommen
Telefoonnummer:  0529-45 16 31

Video van Groepskamperen

Mijn laatst bekeken plekken

Groepskamperen