Camping De VechtVallei

Algemene Informatie


Camping De VechtVallei
Rheezerweg 76
7795 DA  Diffelen
 20
10
11
12
13
14
15
16
17
2
3
4
5
6
7
8
9

Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie De Ooievaar - Diffelen - Overijssel - max. 20 Personen

De Ooievaar heeft 6 slaapkamers op de boven verdieping met eenpersoons boxspring bedden met luxe onderschuif bedden. Er is een traplift aanwezig. Beneden is ook een tweepersoons slaapkamer speciaal voor ouderen en mindervalide. De badkamer beneden heeft 3 douches, 4 toiletten en 3 wasbakken. De badkamer boven heeft een douche en toilet. Er is in het gebouw ook een mindervalide badkamer aanwezig. De keuken is ingericht voor zelfverzorging maar uiteraard kunt u de catering ook door ons laten verzorgen. In de woonruimte is een openhaard voor de wat koudere avonden. Bij deze accommodatie staan trekkershutten die als extra slaapgelegenheid gehuurd kunnen worden

Familiepark "De Vechtvallei" is een van de mooiste parken in het prachtige Vechtdal en is zeer geschikt voor jong en oud. In de bossen en het Vechtdal liggen veel fiets- en wandelroutes. Op een steenworp afstand loopt ook het Pieterpad. Een van de vroegere uitlopers van de Vecht is nu een prachtige visvijver en grenst direct aan het park. Direct aansluitend ligt een beschermd natuurgebied.

Een sfeervol restaurant annex kantine met terras, snackbar, wasserette, een verwarmd zwembad met overkapping en apart buiten kinderbad, recreatieruimte en veel sport- en speelvoorzieningen maken dit gezellige Familiepark compleet.

Kortom "De Vechtvallei" heeft alles wat u van een prima vakantieverblijf verwacht. Het ligt in een prachtige omgeving en is zondemeer een goede uitvalsbasis voor een mooie fiets- of wandeltocht in een mooi coulisselandschap.

OVERNACHTEN:
U kunt bij ons overnachten in chalets, bungalows, trekkershutten, groepsaccommodaties en particuliere stacaravans. Uiteraard kunt u bij ons ook kamperen op toeristische, seizoen- en jaarplaatsen.

Prijzen van Groepsaccommodatie De Ooievaar

In de omgeving van Groepsaccommodatie De Ooievaar


De faciliteiten van Groepsaccommodatie De Ooievaar

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over Groepsaccommodatie De Ooievaar

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Rheezerweg 76
7795 DA  Diffelen
Telefoonnummer:  0523-25 18 00

Video van Groepsaccommodatie De Ooievaar