Camping De VechtVallei

Algemene Informatie


Camping De VechtVallei
Rheezerweg 76
7795 DA  Diffelen
 20
10
11
12
13
14
15
16
17
18
2
3
4
5
6
7
8
9

Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie De Tjitjaf - Diffelen - Overijssel - max. 20 Personen

De Tjiftjaf is een houten gebouw voor maximaal 20 personen met 2 slaapzalen met stapelbedden. In de badkamer zijn 4 douches, 3 toiletten en 4 wastafels. Bij deze accommodatie staan 2 trekkershutten die als extra slaapgelegenheid gehuurd kunnen worden. In de keuken is een vaatwasser en oven aanwezig.

Familiepark "De Vechtvallei" is een van de mooiste parken in het prachtige Vechtdal en is zeer geschikt voor jong en oud. In de bossen en het Vechtdal liggen veel fiets- en wandelroutes. Op een steenworp afstand loopt ook het Pieterpad. Een van de vroegere uitlopers van de Vecht is nu een prachtige visvijver en grenst direct aan het park. Direct aansluitend ligt een beschermd natuurgebied.

Een sfeervol restaurant annex kantine met terras, snackbar, wasserette, een verwarmd zwembad met overkapping en apart buiten kinderbad, recreatieruimte en veel sport- en speelvoorzieningen maken dit gezellige Familiepark compleet.

Kortom "De Vechtvallei" heeft alles wat u van een prima vakantieverblijf verwacht. Het ligt in een prachtige omgeving en is zondemeer een goede uitvalsbasis voor een mooie fiets- of wandeltocht in een mooi coulisselandschap.

OVERNACHTEN:
U kunt bij ons overnachten in chalets, bungalows, trekkershutten, groepsaccommodaties en particuliere stacaravans. Uiteraard kunt u bij ons ook kamperen op toeristische, seizoen- en jaarplaatsen.

Prijzen van Groepsaccommodatie De Tjitjaf

In de omgeving van Groepsaccommodatie De Tjitjaf


De faciliteiten van Groepsaccommodatie De Tjitjaf

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over Groepsaccommodatie De Tjitjaf

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Rheezerweg 76
7795 DA  Diffelen
Telefoonnummer:  0523-25 18 00

Video van Groepsaccommodatie De Tjitjaf