Imminkhoeve

Algemene Informatie


Imminkhoeve
Lemelerweg 41
8148PB  Lemele
 54    33   33
2
3
4
5
6

Groepsaccommodatie Landhuis - Lemele - Overijssel - max. 54 Personen

Vakantieoord Imminkhoeve heeft een Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk hotel met alle voorzieningen voor mensen die extra zorg nodig hebben. Ook tijdens hun vakantie. Want dat vinden wij belangrijk.

De volledig aangepaste vakantieaccommodaties van Imminkhoeve zijn gelegen aan de voet van de Lemelerberg in Lemele. Imminkhoeve verzorgt al 44 jaar vakanties voor iedereen die extra zorg en aandacht op vakantie nodig heeft.

Het Landhuis aan de voet van de Lemelerberg is een sfeervol hotel waar u zich meteen thuis zal voelen. Voor een groepsvakantie bent u van harte welkom in één van de ruime aangepaste groepsaccommodaties in Lemele. Of vier een gezellig familieweekend in een authentiek rolstoeltoegankelijk familiehuisje in Lemele.

Waarom Imminkhoeve? Omdat wij  geloven in een plek waar ieder mens uniek en welkom is, waar iedereen zichzelf kan zijn en samen plezier en ontspanning kan beleven. In een prachtige omgeving waar u blij van wordt, nieuwe mensen ontmoet en indien nodig extra zorg en aandacht tijdens uw vakantie ontvangt.

  • Onze Groepsaccommodaties

Voor groepsvakanties bent u van harte welkom in één van de huiselijke groepsaccommodaties, gelegen in het bosrijke Lemele aan de voet van de prachtige Lemelerberg. 

Groepsacommodaties in Lemele: Ontdek onze ruime groepsaccommodaties aan de voet van de Lemelerberg en geniet van ongerepte natuur en lekker eten.  Of u nu met 7 of 41 personen bent, een vakantiegroep, zorginstelling of familie, u bent van harte welkom. De omgeving staat bekend als een van de mooiste natuurgebieden van ons land en dat delen we graag met u. Trek de wandelschoenen maar uit de kast en sta versteld van de schitterende en steeds wisselende landschap. Voor alle rolstoelgebruikers en kinderwagen duwers is het mogelijk het unieke landschap te ontdekken middels het 4,3 kilometer tellende Rolpad.
 

  • Onze huuraccommodaties

Samen er even tussen uit met opa en oma en de (klein)kinderen? En opzoek naar een sfeervol aangepast vakantiehuisje waar ook opa en oma met de rollator makkelijk inrollen? Of een paar dagen gezellig bijkletsen met een groep vrienden? De twee sfeervolle familiehuisjes ‘Brink en Opkamer’ liggen aan de voet van de Lemelerberg in Lemele.

De omgeving staat bekend als één van de mooiste natuurgebieden van ons land en dat delen we graag met u. Trek de wandelschoenen maar uit de kast en sta versteld van de schitterende en steeds wisselende landschap. Voor alle rolstoelgebruikers en kinderwagen duwers is het mogelijk het unieke landschap te ontdekken middels het 4,3 kilometer tellende Rolpad.

Foto´s van

Groepsaccommodatie Landhuis

Prijzen van

Groepsaccommodatie Landhuis

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Landhuis


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Landhuis

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Landhuis

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Lemelerweg 41
8148PB  Lemele
Telefoonnummer:  0572-331284

Video van Landhuis

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

Landhuis