De Hoof

Algemene Informatie


De Hoof
De Hoof 18
5712 LM  Someren
 180    36
01 Entree Hoeve ter Hofstad
02 terras Hoeve Ter Hofstad in de avond
03 Recreatiezaal Hoeve ter Hofstad aanzicht op bar
04 eetzaal Hoeve ter Hofstad
05 Afwaskeuken Hoeve Ter Hofstad
06 keuken Hoeve ter Hofstad
07 slaapkamer Hoeve ter Hofstad
08 Sanitair Hoeve Ter Hofstad
09 recreatieveld
10 Hoeve ter Hofstad vanaf de binnenplaats

Groepsaccommodatie Hoeve ter Hofstad - Someren - Noord-Brabant - max. 180 Personen

Hoeve ter Hofstad is helemaal ingericht als groepsaccommodatie voor grote groepen. De accommodatie beschikt over maximaal 162-180 bedden verdeel over 36 slaapkamers (download slaapkamerindeling). Deze slaapkamers bevinden zich in drie volledig te scheiden slaapvleugels. De hoeve beschikt over een grote professionele bedrijfskeuken, aparte afwaskeuken en een grote eet/recreatiezaal voor wel 300 personen. Deze zaal is voorzien een gezellige bar met muziek- en lichtinstallatie en
nog verder te vergroten door de mobiele scheidingswand van het naburige vergaderzaal te openen.

Er is volop ruimte rondom de accommodatie. U heeft een privé gelegen terras en direct aangrenzend eigen recreatievelden voorzien van voelbaldoelen en volleybalnetten. U huurt deze hoeve in combinatie met kosteloos gebruik van een zaal in Hoeve Schoot.

Bent u met meer dan 180 personen? Deze hoeve is prima te combineren met één van onze andere accommodaties.

Wilt u nader met ons kennismaken? Neem dan telefonisch contact met ons op of bezoek onze website.

Sfeervol, multifunctioneel, privé: de ideale locatie voor grote groepen in alle seizoenen! In de gemoedelijke Brabantse Peel - midden in recreatiegebied De Heihorsten - vindt u De Hoof. U verblijft in (één van) onze accommodaties, gehuisvest in 3 authentieke hoeves. Voor uw programma staan grote zalen met tal van voorzieningen ter beschikking. Dankzij onze ruime binnenvoorzieningen kan uw programma altijd doorgaan, ongeacht het weer.

Het ruime buitenterrein van De Hoof heeft 5 hectare aan sport- en recreatievelden, gelegen in een parklandschap. Bossen en vennen vindt u op loopafstand, wandel- en fietsroutes vanaf De Hoof.

Elke accommodatie heeft een gezellige (eet)zaal met bar, een privé gelegen buitenterras en aangrenzende - eigen - recreatievelden. De accommodaties zijn te combineren en daardoor ideaal voor groepen van 50 tot 420 personen. Bent u met meer dan 420 deelnemers? In de zomer is het dankzij ons kampeerterrein eenvoudig om uit te breiden.

Aangrenzend aan de muziekkelder vindt u 2 workshopruimtes / vergaderzalen. De muziekkelder is gelegen in Hoeve Schoot. Hier vindt u ook de sporthal en de congreshal met workshopruimtes.

De muziekkelder
De muziekkelder is een grote multifunctionele zaal die vanwege de uitstekende geluidsisolatie en grote ventilatiecapaciteit prima geschikt is voor een bruisend feest - zonder sluitingstijd. De zaal is voorzien van een professionele bar, licht- en geluidsinstallatie. Uiteraard is deze zaal ook prima geschikt voor 'rustiger' binnenactiviteiten, zoals een lezing, spelletjesmiddag e.d.

De sporthal
De sporthal is een grote multifunctionele zaal die niet alleen geschikt is voor indoor sport- en spelactiviteiten, maar ook als oefenruimte voor uw muziekgezelschap of samenkomst. De sporthal is gelegen in Hoeve Schoot. Hier vindt u ook de congreshal en de muziekkelder met workshopruimtes.

De congreshal
De congreshal is de grootste multifunctionele zaal van De Hoof. Deze zaal heeft een goede akoestiek en daarmee prima geschikt voor repetities van muziek en theater. Met de aanwezige audiovisuele hulpmiddelen en podiumdelen is de zaal inzetbaar als theater/bioscoop, aula of voor een kerkdienst. Aangrenzend aan de congreshal bevinden zich 4 workshopruimtes / vergaderzaaltjes. De congreshal is gelegen in Hoeve Schoot. Hier vindt u ook de sporthal en de muziekkelder met workshopruimtes.

De voorzieningen in Hoeve Schoot zijn kosteloos te gebruiken in combinatie met de huur van Hoeve Nolleken, Hoeve ter Hofstad en/of De Vaarsche Hoef.

Goed om te weten dat De Hoof een aantrekkelijk prijsniveau hanteert. Graag doen wij u een voorstel voor een arrangement op maat.

Prijzen van

Groepsaccommodatie Hoeve ter Hofstad

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Hoeve ter Hofstad


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Hoeve ter Hofstad

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Hoeve ter Hofstad

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

De Hoof 18
5712 LM  Someren
Telefoonnummer:  0493-49 24 83

Video van Hoeve ter Hofstad

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

Hoeve ter Hofstad