De Hoof

Algemene Informatie


De Hoof
De Hoof 18
5712 LM  Someren
 154    25
1
2
3
4
5
koffiecorner Hoeve Nolleken
Sanitair Hoeve Nolleken
slaapkamer Hoeve Nolleken

Groepsaccommodatie Hoeve Nolleken - Someren - Noord-Brabant - max. 154 Personen

Hoeve Nolleken is is helemaal ingericht als groepsaccommodatie voor grote groepen. De accommodatie beschikt over maximaal 134-154 bedden verdeel over 25 slaapkamers (download slaapkamerindeling). De hoeve beschikt over een ruime (eet)zaal en een aparte recreatiezaal voorzien van een open haard, een gezellige bar met muziek- en lichtinstallatie. Op de verdieping heeft is u de beschikking over een extra zaaltje.

Er is volop ruimte rondom de accommodatie. U heeft een privé gelegen terras en direct aangrenzend eigen recreatievelden voorzien van doelen en volleybalnet. U huurt deze hoeve in combinatie met kosteloos gebruik van een zaal in Hoeve Schoot.

Bent u met meer dan 154 personen? Deze hoeve is prima te combineren met één van onze andere accommodaties.

Wilt u nader met ons kennismaken? Neem dan telefonisch contact met ons op of bezoek onze website.

 

Sfeervol, multifunctioneel, privé: de ideale locatie voor grote groepen in alle seizoenen! In de gemoedelijke Brabantse Peel - midden in recreatiegebied De Heihorsten - vindt u De Hoof. U verblijft in (één van) onze accommodaties, gehuisvest in 3 authentieke hoeves. Voor uw programma staan grote zalen met tal van voorzieningen ter beschikking. Dankzij onze ruime binnenvoorzieningen kan uw programma altijd doorgaan, ongeacht het weer.

Het ruime buitenterrein van De Hoof heeft 5 hectare aan sport- en recreatievelden, gelegen in een parklandschap. Bossen en vennen vindt u op loopafstand, wandel- en fietsroutes vanaf De Hoof.

Elke accommodatie heeft een gezellige (eet)zaal met bar, een privé gelegen buitenterras en aangrenzende - eigen - recreatievelden. De accommodaties zijn te combineren en daardoor ideaal voor groepen van 50 tot 420 personen. Bent u met meer dan 420 deelnemers? In de zomer is het dankzij ons kampeerterrein eenvoudig om uit te breiden.

Aangrenzend aan de muziekkelder vindt u 2 workshopruimtes / vergaderzalen. De muziekkelder is gelegen in Hoeve Schoot. Hier vindt u ook de sporthal en de congreshal met workshopruimtes.

De muziekkelder
De muziekkelder is een grote multifunctionele zaal die vanwege de uitstekende geluidsisolatie en grote ventilatiecapaciteit prima geschikt is voor een bruisend feest - zonder sluitingstijd. De zaal is voorzien van een professionele bar, licht- en geluidsinstallatie. Uiteraard is deze zaal ook prima geschikt voor 'rustiger' binnenactiviteiten, zoals een lezing, spelletjesmiddag e.d.

De sporthal
De sporthal is een grote multifunctionele zaal die niet alleen geschikt is voor indoor sport- en spelactiviteiten, maar ook als oefenruimte voor uw muziekgezelschap of samenkomst. De sporthal is gelegen in Hoeve Schoot. Hier vindt u ook de congreshal en de muziekkelder met workshopruimtes.

De congreshal
De congreshal is de grootste multifunctionele zaal van De Hoof. Deze zaal heeft een goede akoestiek en daarmee prima geschikt voor repetities van muziek en theater. Met de aanwezige audiovisuele hulpmiddelen en podiumdelen is de zaal inzetbaar als theater/bioscoop, aula of voor een kerkdienst. Aangrenzend aan de congreshal bevinden zich 4 workshopruimtes / vergaderzaaltjes. De congreshal is gelegen in Hoeve Schoot. Hier vindt u ook de sporthal en de muziekkelder met workshopruimtes.

De voorzieningen in Hoeve Schoot zijn kosteloos te gebruiken in combinatie met de huur van Hoeve Nolleken, Hoeve ter Hofstad en/of De Vaarsche Hoef.

Goed om te weten dat De Hoof een aantrekkelijk prijsniveau hanteert. Graag doen wij u een voorstel voor een arrangement op maat.

Prijzen van

Groepsaccommodatie Hoeve Nolleken

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Hoeve Nolleken


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Hoeve Nolleken

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Hoeve Nolleken

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

De Hoof 18
5712 LM  Someren
Telefoonnummer:  0493-49 24 83

Video van Hoeve Nolleken

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

Hoeve Nolleken