De Hoof

Algemene Informatie


De Hoof
De Hoof 18
5712 LM  Someren
 500
1
10
11
12
2
3
4
5
6
7
8
9

Groepsaccommodatie De Hoof - Someren - Noord-Brabant - max. 500 Personen

In het gemoedelijke Brabant vindt u De Hoof: dé groepsaccommodatie voor grote groepen van 50-500 personen.

Jaarlijks begroeten wij veel groepen uit binnen en buitenland. Zij gebruiken De Hoof voor het trainingskamp van de sportclub, de repetitie van het orkest, religieuze of culturele bijeenkomsten, introductiekampen of kennismakingsbijeenkomsten, allerlei conferenties, (bedrijfs)trainingen of ze gebruiken onze locatie als uitvalsbasis voor een externe activiteit.

De Hoof bestaat uit drie grote groepsaccommodaties: Hoeve ter Hofstad, Hoeve Nolleken en De Vaarsche Hoef. De drie accommodaties zijn zelfstandig te gebruiken maar kunnen afhankelijk van uw wensen en groepsgrootte in verschillende combinaties ingezet worden. Alles binnen onze groepsaccommodaties is zo ingericht om uw programma zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De Hoof ligt in het natuurrijke Someren en beschikt zelf over een terrein van 5 hectare aan sport- en recreatievelden. De binnenvoorzieningen liggen in een apart zalencomplex en bestaan uit een sporthal, een congresfaciliteit, meerdere vergaderzalen en een grote ondergrondse discotheek. Kortom alles wat nodig is voor een geslaagd verblijf in alle seizoenen.

Wilt u nader met ons kennismaken? Neem dan telefonisch contact met ons op of bezoek onze website.

Sfeervol, multifunctioneel, privé: de ideale locatie voor grote groepen in alle seizoenen! In de gemoedelijke Brabantse Peel - midden in recreatiegebied De Heihorsten - vindt u De Hoof. U verblijft in (één van) onze accommodaties, gehuisvest in 3 authentieke hoeves. Voor uw programma staan grote zalen met tal van voorzieningen ter beschikking. Dankzij onze ruime binnenvoorzieningen kan uw programma altijd doorgaan, ongeacht het weer.

Het ruime buitenterrein van De Hoof heeft 5 hectare aan sport- en recreatievelden, gelegen in een parklandschap. Bossen en vennen vindt u op loopafstand, wandel- en fietsroutes vanaf De Hoof.

Elke accommodatie heeft een gezellige (eet)zaal met bar, een privé gelegen buitenterras en aangrenzende - eigen - recreatievelden. De accommodaties zijn te combineren en daardoor ideaal voor groepen van 50 tot 420 personen. Bent u met meer dan 420 deelnemers? In de zomer is het dankzij ons kampeerterrein eenvoudig om uit te breiden.

Aangrenzend aan de muziekkelder vindt u 2 workshopruimtes / vergaderzalen. De muziekkelder is gelegen in Hoeve Schoot. Hier vindt u ook de sporthal en de congreshal met workshopruimtes.

De muziekkelder
De muziekkelder is een grote multifunctionele zaal die vanwege de uitstekende geluidsisolatie en grote ventilatiecapaciteit prima geschikt is voor een bruisend feest - zonder sluitingstijd. De zaal is voorzien van een professionele bar, licht- en geluidsinstallatie. Uiteraard is deze zaal ook prima geschikt voor 'rustiger' binnenactiviteiten, zoals een lezing, spelletjesmiddag e.d.

De sporthal
De sporthal is een grote multifunctionele zaal die niet alleen geschikt is voor indoor sport- en spelactiviteiten, maar ook als oefenruimte voor uw muziekgezelschap of samenkomst. De sporthal is gelegen in Hoeve Schoot. Hier vindt u ook de congreshal en de muziekkelder met workshopruimtes.

De congreshal
De congreshal is de grootste multifunctionele zaal van De Hoof. Deze zaal heeft een goede akoestiek en daarmee prima geschikt voor repetities van muziek en theater. Met de aanwezige audiovisuele hulpmiddelen en podiumdelen is de zaal inzetbaar als theater/bioscoop, aula of voor een kerkdienst. Aangrenzend aan de congreshal bevinden zich 4 workshopruimtes / vergaderzaaltjes. De congreshal is gelegen in Hoeve Schoot. Hier vindt u ook de sporthal en de muziekkelder met workshopruimtes.

De voorzieningen in Hoeve Schoot zijn kosteloos te gebruiken in combinatie met de huur van Hoeve Nolleken, Hoeve ter Hofstad en/of De Vaarsche Hoef.

Goed om te weten dat De Hoof een aantrekkelijk prijsniveau hanteert. Graag doen wij u een voorstel voor een arrangement op maat.

Foto´s van

Groepsaccommodatie De Hoof

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Hoof

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Hoof


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Hoof

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Hoof

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

De Hoof 18
5712 LM  Someren
Telefoonnummer:  0493-49 24 83

Video van De Hoof

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

De Hoof