Stevenshof

Algemene Informatie


Stevenshof
Kloosterstraat 2
5844 AN  Stevensbeek
 30    12   7
Stevenshof Stevensbeek Noord-Brabant
Stevenshof Stevensbeek Noord-Brabant
Stevenshof Stevensbeek Noord-Brabant
Stevenshof Stevensbeek Noord-Brabant
Stevenshof Stevensbeek Noord-Brabant

Groepsaccommodatie De Brink - Stevensbeek - Noord-Brabant - max. 30 Personen

Groepsaccommodatie De Brink is een open en huiselijk ingericht groepsverblijf met een licht en open karakter. In De Brink bevinden zich in één ruimte de woonkamer met open haard en eetkamer. Hierdoor ben je als gezelschap echt samen tijdens uw weekendje weg. Er is een kleine keuken en extra grote keuken welke volledig is ingericht. De vakantiewoning is gelijkvloers, afgezien van 2 slaapkamers op de bovenverdieping. U treft bij uw accommodatie een sfeervolle binnenplaats en een privé buitenterrein met speeltoestellen aan. De kinderen spelen heerlijk op de schommels of het klimrek. U heeft ook een voetbalveld met goals, tafeltennistafel en volleybalnet tot uw beschikking. Er zijn in de accommodatie 7 douches en 5 toiletten aanwezig en iedere slaapkamer heeft een eigen wastafel. In totaal zijn er 11 slaapkamers. Wij helpen u graag mee bij het vinden van de gewenste invulling van het verblijf. Welke activiteiten zijn er mogelijk en met welke service kunnen wij de organisatie nog gemakkelijker maken. Schakel daarom gerust onze hulp in.

Stevenshof biedt u diverse en unieke vakantie-huizen voor een weekend of ander meerdaags verblijf aan. Geschikt voor groepen van 20, 30, 40 of zelf 50 personen. Dus wilt u er even tussenuit met familie, vrienden of collega`s dan hebben wij de geschikte plek voor u.

We zijn gelegen tussen Nijmegen en Venray, vlakbij Boxmeer. Levendigheid is om de hoek en in ons dorpje geniet u van natuur en rust. Zeker omdat u bij de accommodatie een terras en sportveld heeft voor privé gebruik. Wilt u meer actie? Dan hebben wij een scala aan activiteiten om u aan te bieden.

Persoonlijke aandacht en service vinden wij zeer belangrijk. Dus heeft u nog vragen na het zien van onze pagina? Stuur dan een mailtje of geef ons een belletje zodat we u direct verder kunnen helpen.

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Brink

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Brink


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Brink

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Brink

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Kloosterstraat 2
5844 AN  Stevensbeek
Telefoonnummer:  0485 - 385 085

Video van De Brink

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

De Brink