Algemene Informatie


 
1
2
3
Stevenshof Stevensbeek Noord-Brabant
Stevenshof Stevensbeek Noord-Brabant
Stevenshof Stevensbeek Noord-Brabant

Groepsaccommodatie - - - max. Personen

Groepsaccommodatie `t Hof heeft een warme en knusse inrichting. Dit landhuis beschikt over een royale eetkamer en een gescheiden zitkamer, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en extra koelkast. Verder vindt u in de accommodatie 3 douches, 3 toiletten en een eigen wastafel op iedere slaapkamer. Één slaapkamer is beneden, de overige 9 bevinden zich op de bovenverdieping. Dit vakantiehuis beschikt ook over een ruim buitenterras en een afzonderlijk sportveld. Tuinmeubilair staat voor u klaar. Op dit sportveld bij uw groepsverblijf treft u aan: zandbak, tafeltennistafel en overige speeltoestellen. Alles wat nodig is voor rust en privacy tijdens uw familieverblijf. Er zijn uiteraard nog veel meer activiteiten en faciliteiten waarover wij u graag inlichten.

Stevenshof biedt u diverse en unieke vakantie-huizen voor een weekend of ander meerdaags verblijf aan. Geschikt voor groepen van 20, 30, 40 of zelf 50 personen. Dus wilt u er even tussenuit met familie, vrienden of collega`s dan hebben wij de geschikte plek voor u.

We zijn gelegen tussen Nijmegen en Venray, vlakbij Boxmeer. Levendigheid is om de hoek en in ons dorpje geniet u van natuur en rust. Zeker omdat u bij de accommodatie een terras en sportveld heeft voor privé gebruik. Wilt u meer actie? Dan hebben wij een scala aan activiteiten om u aan te bieden.

Persoonlijke aandacht en service vinden wij zeer belangrijk. Dus heeft u nog vragen na het zien van onze pagina? Stuur dan een mailtje of geef ons een belletje zodat we u direct verder kunnen helpen.

Prijzen van

Groepsaccommodatie t Hof

In de omgeving van

Groepsaccommodatie t Hof


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie t Hof

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie t Hof

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Video van

Mijn laatst bekeken plekken