De Vilt

Algemene Informatie


De Vilt
Laag Werveld 9
5835 CP  Beugen
 36    8
1
2
3
4
5
De Vilt Beugen Noord-Brabant
De Vilt Beugen Noord-Brabant

Groepsaccommodatie De Vilt - Beugen - Noord-Brabant - max. 36 Personen

Groepsaccommodatie De Vilt is geschikt voor maximaal 40 personen. De sfeervolle recreatieruimte en professionele keuken zijn van alle gemakken voorzien. De accommodatie heeft 8 slaapkamers van 4 en 6 personen waarvan 5 op de begane grond. Elke slaapkamer heeft zijn eigen thema en is voor zien van douche, wastafel en toilet. Een van de slaapkamers heeft aangepast sanitair.

Beleef de fluitende vogels en de wuivende rietkragen...

De accommodaties liggen in het gezellige Brabantse dorpje Beugen, even ten zuiden van Nijmegen en op korte afstand van de Duitse grens en de provincies Limburg en Gelderland. U bevindt zich in een natuurlijke rustieke omgeving waar u in ieder seizoen aangenaam kunt recreëren in een gezellige, huiselijke sfeer. Al fietsend en wandelend geniet u van het oudste landschap van Nederland: de landelijke sfeer nodigt u daarvoor uit.

De sfeervolle ingerichte groepsaccommodaties zijn ruim van opzet en hebben een eet- en zitgedeelte, een compleet ingerichte keuken en goede sanitaire voorzieningen. Buiten heeft iedere accommodatie een groot speelveld, speeltoestellen, overdekt terras en een mogelijkheid voor kampvuur. Veder is er nog een dierenweide met o.a. ezeltjes, pony’s, hangbuikzwijntjes en kippen. Daarnaast bieden wij verschillende leuke arrangementen aan die te doen zijn bij ons en in onze omgeving.

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Vilt

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Vilt


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Vilt

Faciliteiten Buiten

Terras

Faciliteiten Accommodatie

Wi-Fi

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Vilt

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Laag Werveld 9
5835 CP  Beugen
Telefoonnummer:  0485-361659

Video van De Vilt

Meer accommodaties van deze verhuurder

Mijn laatst bekeken plekken

De Vilt