Beukenhof - Stergroep

Algemene Informatie


Beukenhof - Stergroep
Capucijnenstraat 46
5074 PJ  Biezenmortel
 39    4   4
2
3

Groepsaccommodatie Bona Ventura/Korte Metten - Biezenmortel - Noord-Brabant - max. 39 Personen

“Bona Ventura, zitkamer en keukenblok (koelkast, magnetron en koffiezetapparaat), is een rustig gedeelte van Beukenhof met 4 slaapgedeeltes en uitzicht op het dorpsplein, waar de Jeu de Boules baan een attractie is voor de krasse generatie.

Korte Metten
Zoekt u wat meer vertier, bespreekt u dan Korte Metten erbij: een klein maar fijn gedeelte op de begane grond. Het is een gezellige verblijfsruimte met een barretje. Dit is dé plek voor een groep die eens lekker uit wil rusten en het nodige bij te praten heeft.In combinatie met Voorbouw 2e etage: 4 extra slaapkamers, Totaal max. 39 personen.”

'n Vleugje van het bourgondisch karakter...

Het leven is goed in het Brabantse land. En al helemaal in Beukenhof. Dit voormalige Capucijnenklooster ligt in het hart van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. De historische, Bourgondische sfeer die er heerst, schept de perfecte omgeving voor verzorgde groepsvakanties en cursussen. De prachtige tuin is een oase van rust.

In Beukenhof voelt u het indrukwekkende verleden meteen tot leven komen, en bent u snel uit de sleur van alledag. Want de modernisering van het gebouw is niet ten koste gegaan van de oorspronkelijke sfeer. De huidige accommodatie beschikt over meerdere vakantiehuizen. U verblijft met uw groep in een eigen gedeelte van het gebouw. Familiegroepen geven vaak de voorkeur aan de gezellige grote huiskamer. Bedrijven en sportverenigingen kiezen meestal voor het knusse bruine café. Binnen beschikt u over onder meer over een televisie en video, geluidsinstallaties en een piano. Maar ook buiten zijn er volop recreatiemogelijkheden.

Foto´s van

Groepsaccommodatie Bona Ventura/Korte Metten

Prijzen van

Groepsaccommodatie Bona Ventura/Korte Metten

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Bona Ventura/Korte Metten


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Bona Ventura/Korte Metten

Faciliteiten Buiten

Terras

Faciliteiten Accommodatie

TV

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Bona Ventura/Korte Metten

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Capucijnenstraat 46
5074 PJ  Biezenmortel
Telefoonnummer:  013-511 24 99

Video van Bona Ventura/Korte Metten

Mijn laatst bekeken plekken

Bona Ventura/Korte Metten