Beukenhof - Stergroep

Algemene Informatie


Beukenhof - Stergroep
Capucijnenstraat 46
5074 PJ  Biezenmortel
 1    11   8
2

Groepsaccommodatie Gardiaan - Biezenmortel - Noord-Brabant - max. 1 Personen

De gezellige woonkamer en 11 slaapkamers in de oude watertoren zijn erg geschikt voor een familiereünie of vriendenbijeenkomst. Geheel in de traditie zijn er bij de renovatie weer degelijke natuurlijke materialen gebruikt zoals marmer, leisteen en hout. De watertoren ligt op het zuiden en geeft u prachtig zicht op de mooie tuinen van Beukenhof.

'n Vleugje van het bourgondisch karakter...

Het leven is goed in het Brabantse land. En al helemaal in Beukenhof. Dit voormalige Capucijnenklooster ligt in het hart van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. De historische, Bourgondische sfeer die er heerst, schept de perfecte omgeving voor verzorgde groepsvakanties en cursussen. De prachtige tuin is een oase van rust.

In Beukenhof voelt u het indrukwekkende verleden meteen tot leven komen, en bent u snel uit de sleur van alledag. Want de modernisering van het gebouw is niet ten koste gegaan van de oorspronkelijke sfeer. De huidige accommodatie beschikt over meerdere vakantiehuizen. U verblijft met uw groep in een eigen gedeelte van het gebouw. Familiegroepen geven vaak de voorkeur aan de gezellige grote huiskamer. Bedrijven en sportverenigingen kiezen meestal voor het knusse bruine café. Binnen beschikt u over onder meer over een televisie en video, geluidsinstallaties en een piano. Maar ook buiten zijn er volop recreatiemogelijkheden.

Foto´s van

Groepsaccommodatie Gardiaan

Prijzen van

Groepsaccommodatie Gardiaan

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Gardiaan


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Gardiaan

Faciliteiten Buiten

Speeltuin

Faciliteiten Keuken

Koffiezetter

Faciliteiten Accommodatie

TV
Wi-Fi
DVD Speler
Radio

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Gardiaan

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Capucijnenstraat 46
5074 PJ  Biezenmortel
Telefoonnummer:  013-511 24 99

Video van Gardiaan

Mijn laatst bekeken plekken

Gardiaan