Beukenhof - Stergroep

Algemene Informatie


Beukenhof - Stergroep
Capucijnenstraat 46
5074 PJ  Biezenmortel
 1    10   4
2

Groepsaccommodatie La Verna - Biezenmortel - Noord-Brabant - max. 1 Personen

La Verna is vergelijkbaar met Gardiaan, ook hier is op een verdieping van de voormalige watertoren van het klooster een woonkamer gemaakt. Het uitzicht is weidser want het ligt een verdieping hoger. Samen met de 10 gerenoveerde slaapkamers vormt La Verna een gedeelte dat erg geschikt is voor een familie- of vriendenreunie. De ligging op het zuiden geeft u een zonnig zicht op de prachtige tuinen van Beukenhof. Capaciteit: 15 tot 24 personen

'n Vleugje van het bourgondisch karakter...

Het leven is goed in het Brabantse land. En al helemaal in Beukenhof. Dit voormalige Capucijnenklooster ligt in het hart van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. De historische, Bourgondische sfeer die er heerst, schept de perfecte omgeving voor verzorgde groepsvakanties en cursussen. De prachtige tuin is een oase van rust.

In Beukenhof voelt u het indrukwekkende verleden meteen tot leven komen, en bent u snel uit de sleur van alledag. Want de modernisering van het gebouw is niet ten koste gegaan van de oorspronkelijke sfeer. De huidige accommodatie beschikt over meerdere vakantiehuizen. U verblijft met uw groep in een eigen gedeelte van het gebouw. Familiegroepen geven vaak de voorkeur aan de gezellige grote huiskamer. Bedrijven en sportverenigingen kiezen meestal voor het knusse bruine café. Binnen beschikt u over onder meer over een televisie en video, geluidsinstallaties en een piano. Maar ook buiten zijn er volop recreatiemogelijkheden.

Foto´s van

Groepsaccommodatie La Verna

Prijzen van

Groepsaccommodatie La Verna

In de omgeving van

Groepsaccommodatie La Verna


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie La Verna

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie La Verna

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Capucijnenstraat 46
5074 PJ  Biezenmortel
Telefoonnummer:  013-511 24 99

Video van La Verna

Mijn laatst bekeken plekken

La Verna