Landgoed de Biestheuvel

Algemene Informatie


Landgoed de Biestheuvel
Hoogcasteren 25
5528 NP  Hoogeloon
 40    6   11
1
10
11
12
13
2
3
4
5
6
7
8
9

Groepsaccommodatie De Schop - Hoogeloon - Noord-Brabant - max. 40 Personen

De Schop biedt als groepsaccommodatie plek aan groepen standaard tot 40 personen.

Het sanitair ligt tegenover de slaapkamers. * Bij 4 twee persoonskamers in de nieuwe slaapvleugel is er een douche en toilet op de slaapkamer aanwezig.

Er is een gezellige woonkamer met bar, een eetgedeelte en een keuken. Ruim omheinde tuin met overdekt terras, speeltoestel en tafeltennistafel. Er is gratis wifi.

Beleef het buitenleven in het hart van de Brabantse Kempen op Landgoed de Biestheuvel! Landgoed de Biestheuvel is een vijfsterren vakantielocatie voor groepen. De 9 groepsaccommodaties bieden plaats aan 12 tot 43 mensen met een totale capaciteit van 245 personen. Luxe verblijven met een groep; Er verblijven families, bedrijven, verenigingen en zorginstellingen (hiervoor zijn speciale faciliteiten).

De karaktervolle groepsaccommodaties zijn gemoderniseerd in een landelijke, Bourgondische sfeer en voorzien van een goed geoutilleerde keuken, eetkamer met buffetmogelijkheden, eigen bar, zitkamer met openhaard en (overdekt) terras met riante, omheinde, privacy biedende tuin. Daarnaast beschikt het Landgoed over een aantal sfeervolle horeca-accommodaties waar u uitgebreid kunt tafelen en feesten. In de Kempen zijn vele leuke, (woon)winkeltjes, kindvriendelijke adresjes, antiek- en brocante markten en sfeervolle terrasjes. In de directe omgeving kunt u zwemmen, fietsen en golfen.

U kunt natuurlijk ook genieten van de rust op het landgoed, alleen onderbroken door geluiden van de vogels. Of een partijtje ‘Jeu de boules’ spelen op onze baan. Voor de kinderen is er een sportveld, speeltuin met schommels, klimrekken en zelfs een airtrampoline. Als u op zoek bent naar iets meer uitdaging hebben wij u op eigen terrein ook genoeg te bieden. Diverse creatieve workshops en outdoor evenementen kunnen plaatsvinden op ons outdoorterrein.

Prijzen van

Groepsaccommodatie De Schop

In de omgeving van

Groepsaccommodatie De Schop


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie De Schop

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie De Schop

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Hoogcasteren 25
5528 NP  Hoogeloon
Telefoonnummer:  0497-59 12 57

Video van De Schop

Mijn laatst bekeken plekken

De Schop