Landgoed de Biestheuvel

Algemene Informatie


Landgoed de Biestheuvel
Hoogcasteren 25
5528 NP  Hoogeloon
 24    8   8
1
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
2
3
4
5
6
7
8
9

Groepsaccommodatie Het Voorhuis - Hoogeloon - Noord-Brabant - max. 24 Personen

Het Voorhuis is een moderne, luxueuze groepsaccommodatie. Deze is voorzien van een goed geoutilleerde keuken, bar, eetkamer met buffetmogelijkheden, zitkamer met sfeervolle openhaard, terras met omheinde, privacy biedende tuin. In de ruime tuin staat een speeltoestel en tafeltennistafel. Het Voorhuis is geschikt voor maximaal 24 personen.

Er zijn 8 slaapkamers (4 x 2 en 4 x 4 persoons) met eigen sanitair, deze bevinden zich op de 1e verdieping, te bereiken via een trap of lift. Het Voorhuis en Achterhuis kunnen met elkaar gekoppeld worden.

Beleef het buitenleven in het hart van de Brabantse Kempen op Landgoed de Biestheuvel! Landgoed de Biestheuvel is een vijfsterren vakantielocatie voor groepen. De 9 groepsaccommodaties bieden plaats aan 12 tot 43 mensen met een totale capaciteit van 245 personen. Luxe verblijven met een groep; Er verblijven families, bedrijven, verenigingen en zorginstellingen (hiervoor zijn speciale faciliteiten).

De karaktervolle groepsaccommodaties zijn gemoderniseerd in een landelijke, Bourgondische sfeer en voorzien van een goed geoutilleerde keuken, eetkamer met buffetmogelijkheden, eigen bar, zitkamer met openhaard en (overdekt) terras met riante, omheinde, privacy biedende tuin. Daarnaast beschikt het Landgoed over een aantal sfeervolle horeca-accommodaties waar u uitgebreid kunt tafelen en feesten. In de Kempen zijn vele leuke, (woon)winkeltjes, kindvriendelijke adresjes, antiek- en brocante markten en sfeervolle terrasjes. In de directe omgeving kunt u zwemmen, fietsen en golfen.

U kunt natuurlijk ook genieten van de rust op het landgoed, alleen onderbroken door geluiden van de vogels. Of een partijtje ‘Jeu de boules’ spelen op onze baan. Voor de kinderen is er een sportveld, speeltuin met schommels, klimrekken en zelfs een airtrampoline. Als u op zoek bent naar iets meer uitdaging hebben wij u op eigen terrein ook genoeg te bieden. Diverse creatieve workshops en outdoor evenementen kunnen plaatsvinden op ons outdoorterrein.

Prijzen van

Groepsaccommodatie Het Voorhuis

In de omgeving van

Groepsaccommodatie Het Voorhuis


De faciliteiten van

Groepsaccommodatie Het Voorhuis

Algemene filters

Faciliteiten Buiten

Faciliteiten Overige

Faciliteiten Keuken

Faciliteiten Kinderen

Faciliteiten Accommodatie

Faciliteiten Camping

Geef hier uw review over

Groepsaccommodatie Het Voorhuis

Indien u ook uw ervaring wilt delen met onze bezoekers, kunt u deze hieronder invullen:

Sterren:
Naam:
Bericht:

Contactinformatie

Hoogcasteren 25
5528 NP  Hoogeloon
Telefoonnummer:  0497-59 12 57

Video van Het Voorhuis

Mijn laatst bekeken plekken

Het Voorhuis